Biluthyrning
Inverness
Fäll ihop
Storbritannien // Inverness
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Inverness: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Inverness, där vi erbjuder bilar för alla typer av vistelser i Skottland. Våra kontor på plats tillhandahåller både personbilar, kombibilar, 4x4-bilar och minibussar. Vi har kontor både i stadens centrum och vid Inverness flygplats. Välj det kontor som passar dig bäst och kolla igenom vår fordonsflotta för att hitta en passande hyrbil i Inverness inför din kommande resa i norra Storbritannien.

 
 • Inverness Flygplats
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  Må. - Sö.09:00 - 20:00
  Helgdag09:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Inverness Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Unit 2, Dalcross Ind. Estate
  IV2 7XB Inverness

  Må. - Sö.09:00 - 20:00
  Helgdag09:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Inverness tillhandahåller skräddarsydda fordon

Oavsett vilket av våra kontor i Skottland du väljer ser vi till att tillhandahålla en passande bil för din vistelse i regionen. När du ska hyra bil i Inverness kan du även välja bland flertalet praktiska tillvalstjänster. Vi ger dig obegränsade fria kilometer och du väljer själv om du vill lägga till olika försäkringar, addera en extra förare till avtalet, utrusta bilen med barnstol eller om du vill ha ett navigationssystem som hjälper dig under resan längs Storbritanniens vänstertrafikerade vägar. För att hyra bil i Inverness måste föraren vara minst 21 år gammal och ha minst ett års körvana. När du väl har valt en bil och tillvalstjänster för din hyrbil i Inverness genomför du enkelt din bokning online. Vänligen notera att utbudet av tillval varierar från kontor till kontor samt att vi reserverar en likvärdig bil utifrån ditt val av fordonsgrupp och inte kan garantera specifika bilmodeller.

Res vidare från vår biluthyrning i Inverness

Många besökare attraheras till norra Skottland på grund av de spektakulära omgivningarna. Här finns fina lochar, de skotska sjöarna, samt höga och vilda bergstoppar vid de skotska högländerna. På cirka en timme kan du köra söderut med en hyrbil från Inverness för att komma till nationalparken Cairngorms. Kör du istället västerut kommer du till staden Appelcross, en bilresa som kantas av fantastiska vyer. Vägen hit tar två timmar med en hyrbil från Inverness och vyerna i sig är värda en bilresa i sig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service