Biluthyrning
Leeds
Fäll ihop
Storbritannien // Leeds
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Leeds: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Leeds när du vill hyra en bil som passar för just din resa i denna del av Storbritannien. Vi vet att alla vistelser ser olika ut och tillhandahåller därför flera typer av bilar. Vill du ha en bekväm lyxbil kan du satsa på någon av våra sportbilar, cabrioleter eller 4x4-bilar. Tänker du på din ekonomi erbjuder vi smidiga personbilar, rymliga kombibilar och stora minibussar. Vi på Sixt ser fram emot att underlätta din vistelse i norra England när du vill hyra bil i Leeds.

 
 • Leeds
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Må.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • Leeds

  Sixt Biluthyrning
  Hudswell Road, Hunslet
  LS10 1AG Leeds

  Må.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Låt Sixt biluthyrning underlätta din resa i Leeds

Det finns flera fördelar med att hyra bil i Leeds. Vi har inte bara en stor fordonsflotta på plats i staden. Du kan även välja bland våra olika tillvalstjänster för att se till att bilen passar ännu bättre. Vi bjuder på obegränsade kilometer om du hyr längre än ett dygn samt en grundförsäkring. Du väljer själv om du vill utöka försäkringen, lägga till ytterligare skyddspaket, registrera en extra förare eller om du vill utrusta bilen med en smart navigator. När du väljer att hyra bil i Leeds genom hemsidan är det bra att komma ihåg att vi reserverar en bil utifrån ditt val av fordonsgrupp och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller. Notera även att tillvalstjänsterna varierar mellan våra kontor.

Res vidare ut i England från vår biluthyrning i Leeds

Leeds är inte bara en vacker stad med flera sevärda attraktioner. Med en hyrbil i Leeds kan du även snabbt och smidigt ta dig vidare till de närliggande städerna. Österut har du exempelvis York och Hull. Västerut når du till både Manchester och Liverpool. Kör du norrut har du två nationalparker att besöka, Yorkshire Dales och North York Moors. Staden Leeds har helt enkelt ett bra geografiskt läge när med en hyrbil från Sixt vill utforska Storbritanniens hjärta.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service