Biluthyrning
Liverpool
Fäll ihop
Storbritannien // Liverpool
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Liverpool: Sixt biluthyrning online-bokning

För dig som planerar att besöka Liverpool i Storbritannien erbjuds prisvärd biluthyrning på Sixt. Tack vara att vi har kontor på en rad flera platser i staden kan du alltid hitta något som passar just din resa. Vi har bland annat kontor på Liverpool Central Station vilket är smart alternativ för dig som anländer till staden med tåg. Det finns självklart även möjligheten att välja mellan många olika fordon på Sixt biluthyrning i Liverpool.

 
 • Liverpool Flygplats
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  Må.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Liverpool Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Stirling Road, Speke
  L24 1YH Liverpool

  Må.08:00 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 16:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil Liverpool

Välj mellan allt 4x4, cabriolet, lyxbil eller varför inte en minibuss? Även bilar i ekonomi klass finns är möjliga att boka. Det går även bra att göra en rad olika typer av tilläggstjänser på vår biluthyrning i Liverpool. Vi har lagt till tillvalsfunktionerna för att du alltid ska kunna hitta en lösning anpassad efter dina resbehov.

Biluthyrning Liverpool, Storbritannien

Att hyra bil i Liverpool ger dig som resenär mängder av valmöjligheter. Här på Sixt ser vi naturligtvis till att du som är resenär snabbt kan påbörja din färd i staden. Efter att vi överlämnat nycklarna till din hyrbil är du redo att starta resan som tar dig till till Liverpool Cathedral, Liverpool Central Library och Museum of Liverpool som är några av de mest kända besöksmålen. Men visst är det även ett måste att passa på att se en fotbollsmatch på Anfield Stadium. Den musikintresserade gör såklart även en tur i Beatles fotspår. Besök vår bekväma webbokning för att hyra bil i Liverpool. Då du bokar en hyrbil i Liverpool kan du alltid hitta en modell fordonsmodell anpassad utifrån din krav på bekvämlighet. En hyrbil från Liverpool ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i regionen precis så som du vill.Det är alltså ett riktigt smart val att hyra bil i Liverpool.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service