Biluthyrning
Newcastle upon Tyne
Fäll ihop
Storbritannien // Newcastle upon Tyne
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Newcastle upon Tyne: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i nordöstra England hittar du den härliga kuststaden Newcastle upon Tyne. Namnet är ett sätt att skilja staden från Newcastle-under-Lyme, vilket är en helt annan stad i Storbritannien med ett liknande namn. Vår biluthyrning i Newcastle upon Tyne står alltid redo att hjälpa alla typer av besökare, från affärsmän till vanliga turister. Du kan hyra en bil från Newcastle upon Tyne från flera kategorier, bland annat lyxbilar som sportbil, cabriolet och 4x4 samt praktiska bilar från kategorier som personbil, kombibil och minibuss. Vi finns på olika platser i staden, bland annat på Newcastle flygplats.

 
 • Newcastle Flygplats
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Newcastle Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Long Stay Car Park,Woolsington
  NE13 8BZ Newcastle upon Tyne

  Må. - Sö.08:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Låt oss på Sixt biluthyrning i Newcastle upon Tyne hjälpa dig med din planerade vistelse

Denna vackra del av England är full av sevärdheter, från vackra småbyar längs med kusten till stora slott, mäktiga katedraler, ruiner från romarriket och mycket mer. Använd dig av vår hemsida för att hyra en bil i Newcastle upon Tyne som har det du behöver. Reser du med hela familjen kan en stor och rymlig kombibil utrustad med extratjänster som GPS och bilbarnstol passa perfekt. Vi kan tyvärr inte garantera specifika hyrbilsmodeller från Newcastle upon Tyne. Däremot reserverar vi alltid en likvärdig bil från den valda bilgruppen, utrustad med alla extratjänster som du bokat.

Äventyret börjar när du hämtar ut din hyrbil från Newcastle upon Tyne

Genom att hyra en bil i Newcastle upon Tyne från oss på Sixt kan du enkelt utforska grevskapet Tyne and Wear eller andra närliggande grevskap. Kör du söderut längs med kusten kommer du till North York Moors, en stor och vacker nationalpark som bjuder på många fina vyer. Nordväst om staden finner du en annan välbesökt nationalpark, Northumberland National Park. Fortsätter du åt nordväst kommer du att hamna i Edinburgh, Skottlands fantastiska huvudstad. Vi på Sixt hälsar dig varmt välkommen till Storbritannien!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service