Biluthyrning
Nottingham
Fäll ihop
Storbritannien // Nottingham
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nottingham: Sixt biluthyrning online-bokning

Res enkelt och bekvämt till Nottingham i Storbritannien med Sixt. Förboka ett prisvärt fordon som du hämtar upp direkt efter ankomst fram till Nottingham. Eftersom vi har uthyrningskontor på en rad platser i staden finns det alltid en smidig lösning som passar dig oavsett om du är här på semesterbesök eller på en affärsresa. Du kan till exempel boka en bil som hämtas upp direkt i anslutning till Nottingham tågstation.

 
 • Nottingham Tågstation
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Nottingham Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Carrington Street, Unit 6
  NG2 3AQ Nottingham

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt Biluthyrning Nottingham

Här på Sixt biluthyrning Nottingham många olika tillgängliga bilmodeller att välja bland. Välj mellan allt från 4x4, cabriolet och minibuss eller varför inte boka en lyxbil? Här finns bilar i mängder av ekonomi klasser. Dessutom kan du också göra en rad olika typer av tillvalsfunktioner på vår biluthyrning i Nottingham. Vi har adderat tillvalsfunktionerna för att du alltid ska kunna hitta en lösning anpassad efter dina bilbehov. Du får alltid många alternativ då du väljer att hyra bil i Nottingham.

Bekväm biluthyrning i Nottingham

Vi på Sixt hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna starta färden i staden. Efter att vi överlämnat nycklarna till ditt hyrfordon är du redo att starta resan. Att hyra bil i Nottingham är ett smart val för sig som är besökare i Storbritannien. Vackra Wollaton Hall and Park tillhör Nottinghams främsta sevärdheter liksom Theatre Royal & Royal Concert Hall och Motorpoint Arena Nottingham. Eller varför inte göra en biltur och utforska den vackra landsbygden och till exempel besöka Rushcliffe Country Park i Ruddington? Vill du hyra bil i Nottingham ? Besök vår hemsida för att göra en bokning eller hör av dig oss på telefon. Boka en hyrbil i Nottingham anpassad efter dina krav. En hyrbil från Nottingham ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i landet precis så som du önskar.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service