Biluthyrning
Paisley
Fäll ihop
Storbritannien // Paisley
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Paisley: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka Paisley i Skottland? Då är du välkommen in till oss på Sixt för att hyra en bil i Paisley som passar just din vistelse. Du har flera alternativ att välja mellan när du vill hämta ut en bil. Antingen bokar du en hyrbil i Paisley som du hämtar och lämnar vid Glasgow flygplats eller så bokar du en bil hos vårt kontor inne i city. Fordonsutbudet består av kategorier som personbil, kombibil, 4x4-bil, minibuss och lastbil. Vi har både lyxbilar och vanliga bilar som passar de flesta kunders ekonomi och reskassa.

 
 • Glasgow Flygplats
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Glasgow Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Car Rental Centre
  PA3 2SW Paisley

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Med Sixt biluthyrning i Paisley kan du njuta mer av Skottland

Paisley tillhör regionen Renfrewshire i Storbritannien. Här finns mycket att upptäcka, speciellt om du gillar vacker natur och mysiga städer. Du kan hyra en bil i Paisley som du utrustar med våra extratjänster. På så sätt blir dina bilresor i landet både säkrare och bekvämare. Lägg till en GPS eller en passande bilbarnstol, utöka försäkringen eller varför inte registrera en extra förare? Om ni vill dela upp körningen under längre sträckor går det bra att registrera ytterligare en förare. När du ska hyra en bil i Paisley via vår hemsida är det bra att tänka på att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Vi försöker naturligtvis alltid se till att du får den bilmodell du önskar, men om den inte finns redo så har vi alltid en likvärdig bilmodell från samma fordonskategori för dig att hämta ut.

Utforska norra Storbritannien med en hyrbil från Paisley

Staden Paisley är känd inom textilindustrin, något som märks tydligt genom alla museer som är tillägnade just textiltillverkning. Genom att hämta ut en bil från vår biluthyrning i Paisley kan du ta del av stadens fulla utbud av kultur, gammal arkitektur, shopping och restauranger. Väster om staden hittar du den stora regionala parken Clyde Muirshiel. Det är väl värt att köra hit längst med kusten för att njuta av vyerna och samtidigt göra några stopp bland småstäderna utmed vägen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service