Biluthyrning
Portsmouth
Fäll ihop
Storbritannien // Portsmouth
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Portsmouth: Sixt biluthyrning online-bokning

På Englands vackra sydkust, cirka två timmar från London, hittar du den pittoreska hamnstaden Portsmouth. Här har du stora möjligheter att se England från sin bästa sida! Besök gärna vår biluthyrning i Portsmouth så kan vi hjälpa dig hitta en bra bil för din vistelse i Storbritannien. Med en egen bil kan du snabbt utforska staden samt se dig omkring i närliggande städer. Vi har flera populära fordonskategorier att välja bland, exempelvis person- och kombibilar från ekonomisegmentet samt rymliga 4x4-fordon från vårt premiumsegment. Du har även möjlighet att hyra en lastbil om du så skulle vilja.

 
 • Portsmouth/Airbus/App Only
  Anchorage Road
  PO3 5PU Portsmouth

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Portsmouth/Airbus/App Only

  Sixt Biluthyrning
  Anchorage Road
  PO3 5PU Portsmouth

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Se dig omkring med en smidig hyrbil i Portsmouth

Vi på Sixt vill att din resa i Storbritannien ska bli så trevlig som möjligt. Det är just därför vi inte bara erbjuder våra kunder ett stort urval av fordonskategorier. Du kan även skräddarsy bilen med smarta tillval. Om du inte är van vid att köra i landet kan vi rekommendera att lägga till en satellitnavigator. Då slipper du köra vilse eller missa viktiga avfarter. Du kan även registrera ytterligare en förare, ett bra alternativ om du reser med vänner eller familj. Beroende på hyrperiod så bjuder vi på ett visst antal fria kilometer när du ska hyra bil i Portsmouth. Kom ihåg att vår minimiålder för att få hyra bil i Portsmouth ligger på 21 år, dock behöver du vara minst 25 för att hyra vissa bilar från premiumklassen. När du förhandsbokar på nätet kan du inte reservera specifika bilmodeller, men du kan däremot välja ut en när du väl är på plats.

Vandra vid kajen och roa dig med shopping och sevärdheter

Vi på Sixt hjälper dig gärna att hyra bil i Portsmouth. Med en egen bil tar du dig snabbt mellan olika sevärdheter och du kan även göra trevliga dagsutflykter till närliggande storstäder. I Portsmouth har du aldrig långt från havet, det är trots allt en hamnstad. För dig som vill besöka några av stadens museum kan vi rekommendera ett stopp på HMS Warrior Museum, ett museum ombord på en gammal ångdriven pansarfrigatt. Hit kör du på en kvart via New Road. För dig som reser med barn kan ett besök på Blue Reef Aquarium vara roligt. Akvariet ligger cirka 20 minuter söderut via A2030. Vi ser fram emot ditt besök och att få underlätta din bilburna resa med en trevlig hyrbil i Portsmouth. Välkommen till vår biluthyrning i Portsmouth, Storbritannien!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service