Biluthyrning
Sheffield
Fäll ihop
Storbritannien // Sheffield
Change details

Hyra bil i Sheffield: Sixt biluthyrning online-bokning

Med Sixt reser du alltid enkelt och bekvämt. Reservera en prisvärd hyrbil som du hämtar upp direkt efter ankomst fram till Sheffield. Våra kontor finns på en rad platser i runt om i staden. För dig som ankommer med tåg är det till exempel ett smidigt alternativ att boka en bil som hämtas upp i anslutning till Sheffield tågstation. Sheffield Castlegate är ett annat alternativ och härifrån har du nära till allt som staden har att erbjuda. Det finns alltid möjligheten att välja mellan många olika fordon på Sixt biluthyrning i Sheffield.

 
 • Sheffield Castlegate
  7 Broad Street W
  S1 2BQ Sheffield

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Sheffield Castlegate

  Sixt Biluthyrning
  7 Broad Street W
  S1 2BQ Sheffield

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil Sheffield

Att hyra bil i Sheffield ger dig som bilförare massor av alternativ. Färdas snabbt och bekvämt i en 4x4, cabriolet, eller minibuss. Eller kanske föredrar du en lyxbil? Här hos oss erbjuds allt från ekonomi bilar till lyxbilar. Dessutom kan du också välja en rad olika sorter av tillvalsfunktioner på vår biluthyrning i Sheffield. Tillvalsfunktionerna är skapade för att anpassa din bilresa utifrån dina resbehov.

Centralt belägen biluthyrning i Sheffield, Storbritannien

Att hyra bil i Sheffield har med andra ord aldrig varit enklare. Vi på Sixt har sett till att du som är resenär snabbt kan påbörja din färd i staden. Här finns mycket spännande att se och uppleva. Efter att vi lämnat över bilnycklarna till din bil är du redo att påbörja bilresan i Storbritannien. Tropical Butterfly House, Wildlife and Falconry Centre, The Botanical Gardens och Crucible Theatre är några av stadens mest berömda sevärdheter. Staden bjuder även på shopping, nöjen och restauranger. Besök vår webb för att hyra bil i Sheffield. När du bokar en hyrbil i Sheffield kan du alltid hitta en modell fordonsmodell anpassad utifrån din krav på bekvämlighet. Med en egen hyrbil från Sheffield är du redo att upptäcka allt som området har att erbjuda.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice