Biluthyrning
Eskilstuna
Fäll ihop
Sverige // Eskilstuna // Eskilstuna centrum
Change details

Hyra bil Eskilstuna centrum: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Årbygatan 10
  633 45 Eskilstuna SE +46-164005060
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: EKTC01
Sixtkontoret: 5535
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 17:00
 
 Dygnet runt återlämning

Välkommen till Sixt biluthyrning Eskilstuna

Välkommen till Sixt rent a car i Eskilstuna Hos oss finner ni förstklassiga bilar som gör din resa både rolig och bekväm.Bilarna i vår flotta är nya och vi har ett stort urval av lyxiga bilmärken så som BMW, Mercedes-Benz och Audi och Porsche. Oavsett om du behöver en liten bil, transportfordon eller flyttbil så har vi bilen för dig.Vår trevliga personal hjälper dig gladeligen att på ett snabbt, enkelt och trivsamt sätt ordna en hyrbil även om det är kväll eller helg. Behöver ni ett fordon en längre tid så hitta vi en lösning åt er. Det kan vara vid nyanställningar, projektarbete eller expansionstider. Hos oss kan du med kort varsel hyra prisvärda bilar med skräddarsydda priser från en månad och ända upp årsvis. Vi räknar gärna ut ett pris åt er där skatt, försäkring, service, vinterhjul mm ingår. Det är också möjligt att hyra bilen löpande utan att vara bunden vid ett förutbestämt återlämningsdatum. Sixt försäkringshyror: Bilen på service eller har du haft otur och behöver en ersättningsbil? Lätt och smidigt med Sixt rent a car. - Vi har avtal med de större försäkringsbolagen. - Leverans till verkstaden/återförsäljaren där du lämnar din bil. - Kontakta oss när du bokat ditt verkstadsbesök! Vi har bilar, minibussar, flyttbilar,skåpbilar och lastbilar. Hjärtligt välkomna till oss!
( Platschef )
 • Hyrbil på kontoret Eskilstuna
 • Hyrbil på kontoret Eskilstuna

Hyra bil Eskilstuna

Välkommen till Sixt biluthyrning Eskilstuna, Sverige. Vår biluthyrning i Eskilstuna erbjuder bilar för så väl semestern som affärsresan. Vi kan ta fram en högkvalitativ lösning som passar just dina behov. När du väljer att hyra bil i Eskilstuna är du snart redo att påbörja resan, vårt kontor är beläget efter Torshälla-avfarten. Härifrån har du nära till det mesta i Eskilstuna och dess omgivningar. Din bokning av hyrbil gör du direkt på nätet eller via vårt team. Tänk på att att din bokning av hyrbil i Eskilstuna enbart gäller för en kategori av bilar, en reservation för en särsild modell kan därför inte garanteras. En hyrbil ger resenärer stor flexibilitet och vi på Sixt hyrbil i Eskilstuna hjälper dig alltid att ta fram en lösning som passar just dig.

Bil för alla önskemål

Nöje eller jobbresa till Eskilstuna? Oavsett vad som för dig hit kan vi på Sixt alltid erbjuda ett brett utbud av bilmodeller för dig. När du väljer att hyra bil i Eskilstuna kan du till exempel välja mellan personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. Du kan alltid hyra bil i Eskilstuna för så väl familjesemestern och jobbresan. Du kan även hyra en bil för en längre period. Vare sig du planerar en lång eller kort körsträcka kan en lösning tas fram när du bokar en hyrbil i Eskilstuna.Till exempel kan du göra tillägg som obegränsad körsträcka, försäkring, extra förare, barnstol, satellitnavigation, premium drive, under 25, första klass/first class, economy. Utbudet av tillägg varierar beroende på typ av bil. Trevlig resa!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Eskilstuna EKTC01 Årbygatan 10 633 45 Eskilstuna 59.383180, 16.512410 +46-164005060 +46-16146504

Sixtkontoret Eskilstuna EKTC01

Årbygatan 10
633 45 Eskilstuna
 
Tel. +46-164005060
Fax +46-16146504

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Sixt Kontor:

Från E20: Åk av vid Årby rondellen (avfart 132), åk mot Eskilstuna centrum väg 53. Vid rondellen ta första avfarten in på Torshällavägen. Efter ca 650m ta höger in på Årbygatan. Där finner ni oss (ST1) vid korsningen Torsällavägen och Årbygatan.


Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt återlämning

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa byiluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice