Biluthyrning
Eskilstuna Central Train Stat.
Fäll ihop
Sverige // Eskilstuna // Eskilstuna Centralstation
Change details

Hyra bil Eskilstuna Centralstation: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Eskilstuna Centralstation
  633 42 Eskilstuna SE +46-164005060
 
Typ av kontor: Tågstation
GDS - Kod: EKTX01
Sixtkontoret: 5534
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 17:00
 
 

Välkommen till Sixt biluthyrning Eskilstuna Centralstation

Välkommen till Sixt rent a car i Eskilstuna Hos oss finner ni förstklassiga bilar som gör din resa både rolig och bekväm.Bilarna i vår flotta är nya och vi har ett stort urval av lyxiga bilmärken så som BMW, Mercedes-Benz och Audi och Porsche. Oavsett om du behöver en liten bil, transportfordon eller flyttbil så har vi bilen för dig.Vår trevliga personal hjälper dig gladeligen att på ett snabbt, enkelt och trivsamt sätt ordna en hyrbil även om det är kväll eller helg. Behöver ni ett fordon en längre tid så hitta vi en lösning åt er. Det kan vara vid nyanställningar, projektarbete eller expansionstider. Hos oss kan du med kort varsel hyra prisvärda bilar med skräddarsydda priser från en månad och ända upp årsvis. Vi räknar gärna ut ett pris åt er där skatt, försäkring, service, vinterhjul mm ingår. Det är också möjligt att hyra bilen löpande utan att vara bunden vid ett förutbestämt återlämningsdatum. Sixt försäkringshyror: Bilen på service eller har du haft otur och behöver en ersättningsbil? Lätt och smidigt med Sixt rent a car. - Vi har avtal med de större försäkringsbolagen. - Leverans till verkstaden/återförsäljaren där du lämnar din bil. - Kontakta oss när du bokat ditt verkstadsbesök! Vi har bilar, minibussar, flyttbilar,skåpbilar och lastbilar. Hjärtligt välkomna till oss!

( Platschef )
 • Hyrbil på kontoret Eskilstuna Centralstation

Hyra bil Eskilstuna Centralstation

Välkommen till Biluthyrning Eskilstuna Centralstation, här finns fordon för alla typer av resor. Vi kan alltid ta fram en förmånlig lösning som passar just dina behov, vare sig du behöver en mindre bil eller söker en större modell. Kanske behöver du en bil för semestern med familjen? Eller söker du en smidig bil för jobbresan? Vår biluthyrning på Eskilstuna Centralstation är centralt beläget och härifrån har du nära till såväl tåg till resten av Sverige liksom centrum av staden. Du kan hyra bil på Eskilstuna Centralstation snabbt och bekvämt direkt på vår hemsida eller via vårt kunniga team som gärna svara på dina frågor. Vi på Sixt Hyrbil Eskilstuna Centralstation hjälper dig gärna att skapa en bilresa utifrån dina önskemål.

Hyra bil Eskilstuna Centralstation

Oavsett hur du väljer att lägga upp din resa i Eskilstuna så kan vi på Sixt Hyrbil Eskilstuna Centralstation alltid erbjuda ett stort utbud av bilmodeller. När du väljer att hyra bil på Eskilstuna Centralstation kan du till exempel välja bland personbilar, kombibilar, 4x4 och lastbilar. Vi vill uppmärksamma dig på att du enbart kan göra en bokning för en kategori av bilar, en reservation för en specifik modell är alltså inte möjlig. En hyrbil på Eskilstuna Centralstation ger dig stor valfrihet och flexibilitet under din resa. Vi på Sixt i Eskilstuna ser fram emot att ta fram en hyrbilslösning som passar just dig. I trakterna finns mycket spännande att se och uppleva och med en hyrbil lägger du upp rutten precis så som du önskar. Vi önskar dig en trevlig tur!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Eskilstuna Centralstation EKTX01 Eskilstuna Centralstation 633 42 Eskilstuna 59.369620, 16.506520 +46-164005060 +46-16146504

Sixtkontoret Eskilstuna Centralstation EKTX01

Eskilstuna Centralstation
633 42 Eskilstuna
 
Tel. +46-164005060
Fax +46-16146504

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa byiluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice