Biluthyrning
Göteborg Centralstation
Fäll ihop
Sverige // Göteborg // Göteborg Centralstation
Ändra personliga uppgifter

Bilhyra Göteborg Centralstation: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Nils Ericsonsplatsen 4
  41103 Göteborg SE +46-317601040
 
Typ av kontor: Tågstation
GDS - Kod: GOTX01
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 19:00
Lö.08:00 - 15:00
Sö.12:00 - 16:00
Helgdag08:00 - 13:00
 
 Dygnet runt upphämtning
Dygnet runt återlämning

Biluthyrning Göteborg Centralstation

Varmt välkommen till oss på Sixt i Göteborg. Här kan du hyra en bil på Göteborg Centralstation. Vi hjälper dig att hitta en hyrbil på Göteborg Centralstation som passar just dina behov. Det är lätt att nå oss om du kommer till staden via buss eller tåg. Centralstationen är också lätt att hitta för dig som tar dig hit på annat sätt, då den ligger alldeles intill köpcentret Nordstan. Vi erbjuder dig ett stort utbud av hyrbilar. Vänligen notera att vi dock inte kan garantera en specifik bilmodell, men att vi däremot hjälper dig att boka en viss bilkategori. Hos oss på Sixt kan du exempelvis hyra vanliga personbilar, minibussar, sportbilar eller lyxbilar. Undrar du över något annat hjälper vi i personalen dig så gott vi kan. Vi vill att du ska få en så smidig och bekväm vistelse i Göteborg som möjligt! Kontakta oss på +46-317601040.

Goeteborg central Station

Vägbeskrivning till Göteborg Centralstation


Så här tycker våra kunder om Sixt Biluthyrning vid Göteborg Centralstation:Hos oss kan du hyra en bil på Göteborg Centralstation

Vi vill att din bokning av en hyrbil på Göteborg Centralstation ska vara så enkel som möjligt, därför kan du i förväg hyra en bil på Göteborg Centralstation via telefon, online eller via vår iPhone-app. På vår biluthyrning kan du också välja att lägga till extra tjänster om så önskas. Vi erbjuder dig tillägg som barnstolar, extra förare, försäkring, GPS och annat som ska göra din körning på västkusten i Sverige så bekväm som möjligt. Boka din bil redan idag, så ser vi på Sixt fram emot att lämna över nycklarna på vår biluthyrning på Göteborg Centralstation.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 19:00
Lö.08:00 - 15:00
Sö.12:00 - 16:00
Helgdag08:00 - 13:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Göteborg Centralstation GOTX01 Nils Ericsonsplatsen 4 41103 Göteborg 57.709230, 11.972050 +46-317601040

Sixtkontoret Göteborg Centralstation GOTX01

Nils Ericsonsplatsen 4
41103 Göteborg
 
Tel. +46-317601040

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Din väg till Sixt

Vi är belägna på centralstationens södra sida med entre från utsidan av byggnaden till höger om First Hotel G entré och till vänster om Apoteket. Rakt över vårt kontor ligger shoppingcentret Nordstan och Scandic Europa. Om ni enbart ska bli avsläppta till vårt kontor finns det en stor vändplan framför kontoret. För att nå våra parkeringsplatser tar ni er till Långtidsparkering 2 i anslutning till Kruthusgatan som ligger på andra sidan av centralstationen.


Inomhusparkering/Garage:

Garaget ligger under Nils Ericson terminalen. Enklast dit tar ni er från vårt kontor genom att gå till höger förbi 7Eleven och ta höger in genom entrén på Nils Ericson terminalen. Direkt till vänster finns en trappa alternativt hiss ner till garaget. Våra bilar står parkerade på vänster sida.


Utomhusparkering:

Från vårt kontor går ni till höger förbi 7Eleven. Ta höger och gå in i genom entrén på Nils Ericson terminalen. Ta vänster och följ skyltning mot hållplats 49. Fortsätt 20 meter rakt fram över gatan och ni har nu nått våra parkeringar.


Retur:

Området runt Göteborgs centralstation är under ombyggnad, var uppmärksam på skyltar med eventuell alternativa vägar och starta er resa tillbaka i tid. Avtagsväg från E45 följer ni skyltar Centrum vid ankomst till centralen tar ni vänster på Kruthusgatan (markerad Skansen Lejonet och Långtidsparkering 2). Följ vägen 150 meter och sväng höger, i direktanslutning vänster ligger våra parkeringar.


Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Upphämtning utanför öppettider är möjligt mot en tilläggsavgift. Bokning är möjlig mot förfrågan. Vänligen fyll i din adress, kreditkortsnummer, e-mail adress och telefonnummer.

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Om kontoret är stängt vänligen lämna bilnyckel till receptionen på First Hotel G bredvid vårt kontor, Nils Ericsonsplatsen 4.

Annan adress för återlämning av fordon

Kruthusgatan 1
411 04 Göteborg
 

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt upphämtning
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service