Biluthyrning i Kiruna

 

Mest populära bilarna i Kiruna

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kiruna Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Kiruna

Välkommen till Sixt biluthyrning i Kiruna

Välkommen till Sixt biluthyrning i Kiruna

Vill du kunna uppleva nordligaste Sverige på ett smidigt sätt kommer du att behöva en bil som klarar av landskapets utmaningar. Vi på Sixt erbjuder hyrbil i Kiruna, perfekt för dig som är på en snabb visit eller ska utforska sevärdheterna. Vårt utbud av bilar är varierat, från kombibilar och sedaner till 4x4 och SUV, minibussar och cabrioleter. Använd vår hemsida för att hitta en hyrbil i Kiruna, en bil som har det du behöver oavsett om det är extra utrymme eller fyrhjulsdrift så att du klarar av den tuffa terrängen i Norrland.När du väljer att hyra bil i Kiruna genom Sixt får du även möjlighet att lägga till extratjänster och praktiska tillval. Det kan handla om sänkt självrisk, att du registrerar en extra förare, eller att du ser till att du får en dieselbil. Du kan även hyra bil i Kiruna med vintertillägg, dragkrok och takbox, praktiskt för dig som besöker området under vintern. Är du på besök med barnen kan en eller två barnstolar behövas, något vi naturligtvis tillhandahåller. Tänk på att vi bara kan garantera att du får en bil från den valda kategorin och inte att det blir exakt den bilmodell du vill ha. Däremot ser vi alltid till att du kan hyra en bil i Kiruna med alla tillval och extratjänster som du önskar.
Utforska de nordligaste delarna av Sverige

Utforska de nordligaste delarna av Sverige

De flesta besökare kommer för att uppleva den äkta nordsvenska vintern. Att få ta del av naturen, långt borta från stadens utomhusbelysningar och eviga buller, är en magisk upplevelse. Med lite tur kan du även få se norrsken. Med en bil från Sixt biluthyrning i Kiruna kan du även ta del av samernas kultur, åka skidor vid Riksgränsen eller - om du är här under sommaren - uppleva midnattssolens förunderliga ljus. Ett tips är att även köra till gruvan i Kiruna, den största underjordiska järnmalmsgruvan i hela världen. Oavsett vart du vill åka kan du ta dig fram på ett säkert sätt tack vare en passande bil från Sixt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Kiruna

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Kiruna?
För att hyra en bil hos SIXT på Kiruna så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Kiruna.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Kiruna?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Kiruna. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 206 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Kiruna

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Kiruna?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Kiruna?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Kiruna?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Kiruna

Visa mer