Biluthyrning på Kiruna Flygplats

 

Mest populära bilarna i Kiruna Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kiruna Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Kiruna Flygplats

Adress

Flygfältsvägen 11, 981 41 Kiruna, Sverige
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 00:00
lör
09:00 - 21:00
sön
10:00 - 00:00
Helgdagar
07:00 - 00:00

Våra tjänster på Kiruna Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Kiruna flygplats

Sixt Biluthyrning vid Kiruna flygplats

Välkommen att hyra bil vid Kiruna flygplats hos Sixt! Med erfarenhet av biluthyrning sedan 1912 ser vi fram emot att få hjälpa just dig att göra det bästa av din vistelse här i Kiruna. Om du vill ha en hyrbil direkt på Kiruna flygplats (KRN) är du välkommen att kontakta oss. På vår hemsida gör du enkelt din bokning, var du än befinner dig. Detta är ett Meet & Greet-kontor, vilket innebär att vi möter upp på önskad plats. Sixt erbjuder ekonomiska alternativ med stor flexibilitet, alltid säkert och med hög kvalité. När du bokar på hemsidan ser du vilka bilmärken som finns att välja på vid respektive uthyrningsställe. Vi har bland annat 4x4, minivan och lyxbilar. Om du föredrar en sportig stil och vill njuta av omgivningarna kan vi rekommendera en cabriolet. Vi hyr ut till förare under 25 år och bilarna är alltid både djur- och rökfria.
Att hyra bil från Kiruna flygplats

Att hyra bil från Kiruna flygplats

Det enklaste sättet att hyra bil på Kiruna flygplats hos oss är via vår hemsida. Vi har alltid de märken som är angivna vid respektive uthyrningskontor, men vi kan inte garantera särskilda bilmodeller. In till Kiruna centrum är det bara 9 km. Med fri milkostnad och möjlighet att lägga till en extra förare är du sedan fri att åka genom norra Sveriges vida och vackra landskap.
Se och göra i Kiruna

Se och göra i Kiruna

Kiruna är kontrasternas stad och du tar dig lätt runt med en hyrbil. Här lever gammal kultur och modern högteknologi sida vid sida. Upplev uråldrig samisk renskötarkultur, besök världens största underjordsgruva, vandra ut på orörda fjällvidder eller välj en mer fartfylld aktivitet som skoter- eller hundspannstur. Ett besök på Icehotel i Jukkasjärvi är ett måste och norrskenet får du inte heller missa. Med biluthyrning direkt vid Kiruna flygplats blir du snabbt redo för de otaliga äventyr och sevärdheter som trakten erbjuder. Förutom att köra dit du vill kan du vandra eller cykla i fjällmarkerna, åka skidor eller ge dig ut på en tur med skoter. Mitt i sommaren kan du njuta av solsken dygnet runt, eller midnattssol, och om vintern kan du ha turen att få se häftiga norrsken! Om du är golfintresserad och söker spektakulära omgivningar kan vi rekommendera Björklidens golfbana, ca 10 mil norr om Kiruna. Fråga gärna vår personal om tips på sevärdheter!
Topp 5 saker att göra i Kiruna

Topp 5 saker att göra i Kiruna

1. Världens största underjordsgruva2. Upplev färgsprakande norrsken3. Landets rymdhuvudstad4. Bo på ishotellet5. Vildmarksliv och äventyrsaktiviteter
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Kiruna Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Kiruna Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Kiruna Flygplats så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Kiruna Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Kiruna Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 143 omdömen
På Sixt-kontoret
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)
Bilen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG

Vanliga frågor om hyrbilar på Kiruna Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Kiruna Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Kiruna Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Kiruna Flygplats

Visa mer