Biluthyrning på Linköping

 

Mest populära bilarna i Linköping

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Linköping, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Linköping

Adress

Väringagatan 9, 582 78 Linköping, Sverige
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 17:00

Out of hours

Out of hours pick-up
OBS! Tiden för upphämtning av fordonet är utanför våra normala öppettider. Eventuell extraavgift är inkluderad i priset. Vänligen kontakta uthyreskontoret i god tid om din ankomsttid ändras. Mellan 06-22 vardagar och 8-22 på helger hämtas hyrbilen från Preem bredvid vårt kontor.
Out of hours return
Nyckelbox finns. Var vänlig och parkera hyrbilen framför kontoret och lämna bilnyckeln i nyckelboxen. Nyckelboxen sitter på kontorshusets högra hörn, bredvid grinden till bakgården.

Våra tjänster på Linköping

Välkommen till vårt biluthyrningskontor i Linköping

Välkommen till vårt biluthyrningskontor i Linköping

Sixt hälsar dig välkommen att utnyttja våra tjänster för biluthyrning i Linköping. Vårt kontor ligger beläget bara en kort promenad från Linköpings centrum vilket gör att du enkelt kan du nå hit till fots eller via lokaltrafiken. Vår målsättning är att du ska kunna hitta rätt fordon för dig när du vill hyra bil i Linköping. Därför ger vi dig möjlighet att välja mellan alltifrån sportbilar till 4x4 och minibussar, allt för att du ska kunna få dina önskemål uppfyllda. Vi kan tyvärr inte garantera dig en särskild bil, men du har möjlighet att välja ur en kategori och vi gör alltid vårt bästa för att tillmötesgå dina behov när det gäller att hyra bil i Linköping. Du som letar efter en hyrbil i Linköping är välkommen att boka online eller ringa oss direkt på kontoret.Låt oss veta vad du tycker om oss på Sixt Biluthyrning i Linköping:
Hyra bil hos Sixt i Linköping

Hyra bil hos Sixt i Linköping

Vi har förhoppningen att du ska hitta en hyrbil i Linköping som både underlättar och förbättrar din vistelse i staden. Linköping är en stad med många sevärdheter och utflyktsmål vilket ytterligare ökar nyttan av att kunna ta sig runt med bil. Här har du hela Östergötland, ett av de äldsta landskapen i Sverige, inom räckhåll. Vi ger dig chansen att uppleva området i någon av våra hyrbilar och ser till att du får rätt bil för dina behov. Om du behöver en bil för affärsresan eller flytten kan vi hjälpa dig med det också. Oavsett anledningen till ditt besök i staden hjälper vi på Sixt gärna dig att hyra bil i Linköping.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Linköping

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Linköping?
För att hyra en bil hos SIXT på Linköping så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Linköping.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Linköping?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 287 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet

Vanliga frågor om hyrbilar på Linköping

Kan jag boka en bil för en längre tid på Linköping?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Linköping?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?