Biluthyrning på Motala

 

Mest populära bilarna i Motala

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Motala, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Motala

Adress

Industrigatan 2, 591 60 Motala, Sverige
Mer information

Kontorstider

mån - fre
09:00 - 19:00
lör
09:00 - 15:00

Våra tjänster på Motala

På resa med Sixt i Motala

På resa med Sixt i Motala

Välkommen till Sixt biluthyrning i Motala! Vi är kontoret för dig som vill hyra en bil med möjlighet till både upphämtning och återlämning av din hyrbil dygnet runt. Du finner vårt kontor centralt beläget i närheten av Motala station, på kort avstånd från några av stadens mest kända besöksmål. Vår adress är även ett bra utgångsläge för dig som planerar fortsatta resor i regionen med omnejd. Vårt kunniga team hjälper dig att snabbt komma igång med din resa. Vi på Sixt vill hjälpa dig att finna en lösning som motsvarar den standard och komfort som du efterfrågar när du skall hyra en bil i Motala. Dessutom erbjuder vi våra kunder möjlighet att boka flexibla och skräddarsydda paketlösningar på hyrbilar i Motala. Vänligen notera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell, men att vi däremot gärna reserverar din önskade fordonskategori.
Enkelt att boka din hyrbil på nätet

Enkelt att boka din hyrbil på nätet

När du vill hyra en bil i Motala kan vi på Sixt erbjuda ett stort urval av personbilar, kombibilar, 4x4 och lastbilar. Vi tillhandahåller även sportbilar och cabrioleter i flera olika storlekar och modeller. På vår hemsida kan du enkelt jämföra de olika fordonsmodellerna och smidigt genomföra din bokning av hyrbil i Motala. Om du vill ha hjälp med bokningen när du ska hyra bil i Motala är du naturligtvis också välkommen att höra av dig till oss per telefon. Vi hjälper dig gärna att hitta en hyrbil i Motala som passar just dina resebehov. Vi ger dig även möjligheten att boka en mängd olika tillvalstjänster. Bland dessa finner du navigationssystem och andra smarta tillägg som underlättar din bilresa. Välj bland våra paketlösningar och skapa en unik lösning för just din resa. Valfriheten för dig som vill boka en hyrbil i Motala hos oss på Sixt är stor. Vi önskar dig en trevlig resa genom Sverige!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Motala

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Motala?
För att hyra en bil hos SIXT på Motala så måste du vara minst 24 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Motala.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Motala?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 5 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Vanliga frågor om hyrbilar på Motala

Kan jag boka en bil för en längre tid på Motala?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Motala?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?