Biluthyrning
Luleå Centralstation
Fäll ihop
Sverige // Lulea // Luleå Centralstation
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Luleå Centralstation: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Sandviksgatan 82
  972 34 Luleå SE +46-92013080
 
Typ av kontor: Tågstation
GDS - Kod: LLAX01
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Biluthyrning på Luleå Centralstation

Om du vill hyra bil i Norrbotten kan vi på Sixt vid Luleå Centralstation hjälpa dig. Vi har nämligen bilar för de flesta tillfällen som gör att du som besökare får en trevligare vistelse i staden. Här hittar du personbilar som enkelt tar dig runt området och ser till din upplevelse av att hyra bil vid Luleå Centralstation blir positiv. Om du har extra bagage kan du hyra någon av våra kombibilar. Vi har inte möjlighet att ge dig som vill hyra bil vid Luleå Centralstation en specifik bilmodell på beställning, men vi ser alltid till att försöka tillmötesgå till dina önskemål så långt det är möjligt genom att erbjuda olika kategorier. På så sätt kan du hitta en hyrbil vid Luleå Centralstation som passar för dina behov. Vårt kontor ligger beläget mitt i centrum i anslutning till centralstationen och du kan boka din bil i förväg på nätet eller via telefon.

Hyra bil hos Sixt vid Luleå Centralstation

Den norra delen av Sverige har mycket att erbjuda i form av sevärdheter och aktiviteter, men det krävs ofta en bil om du vill ta dig utanför stadskärnan. När du väljer att hyra bil vid Luleå Centralstation får du de bästa förutsättningarna för att kunna göra det mesta av din resa. Bilarna som vi tillhandahåller på vår biluthyrning vid Luleå Centralstation är nya och kommer från märken som Audi, BMW och Mercedes. Vi på Sixt hoppas att du ska trivas i Norrbotten och ser fram emot att svara på alla dina frågor när du letar efter en hyrbil vid Luleå Centralstation.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Luleå Centralstation LLAX01 Sandviksgatan 82 972 34 Luleå 65.583205, 22.163734 +46-92013080

Sixtkontoret Luleå Centralstation LLAX01

Sandviksgatan 82
972 34 Luleå
 
Tel. +46-92013080

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Meet & Greet Service:

Vänligen notera att det inte finns ett fysiskt SIXTkontor i Luleå centrum. Bilnycklar och hyresavtal hämtas i receptionen hos Comfort Hotel Arctic (Sandviksgatan 82, 972 34 Luleå). Comfort Hotel Arctic ligger i centrala Luleå, mitt emot centralstationen. Personal från SIXT kommer att kontakta dig i förväg för att registrera förare och betalning. Det är väldigt viktigt att bokningen innehåller korrekta kontaktuppgifter, vänligen kontrollera att du angivit rätt telefonnummer och emailadress.


Med bil:

Från E4, ta avfart Trafikplats Gäddvik Södra mot Flygplats/Bergnäset/Avan. Ta första avfarten till höger till Älvbrovägen. I rondellen tar du 2:a avfarten och stannar kvar på Älvbrovägen. Fortsätt rakt fram till Sandviksgatan. Fortsätt in på Södra Hamnleden. Sväng vänster till Prästgatan. Comfort Hotel Arctic ligger på vänster sida.


Med buss:

Comfort Hotel Arctic ligger nära Luleå Centralstation, inom gångavstånd från alla bussar och tåg.


SIXT Parking:

Detta SIXTkontor använder gatuparkeringen utanför Comfort Hotel Arctic Luleå.


Retur:

Parkera bilen på en ledig parkeringsplats på gatan utanför Comfort Hotel Arctic. Lämna nycklarna i hotellets reception. Vänligen ring SIXT Luleå och meddela att du har lämnat bilen - SIXT kommer att stå för parkeringsavgiften så fort vi blir informerade.


Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Du hämtar bilnycklarna och ditt hyresavtal i receptionen hos Comfort Hotel Arctic.

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Parkera bilen på en ledig parkeringsplats på gatan utanför Comfort Hotel Arctic. Lämna nycklarna i hotellets reception. Vänligen ring SIXT Luleå och meddela att du har lämnat bilen - SIXT kommer att stå för parkeringsavgiften så fort vi blir informerade.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service