Biluthyrning
Norrköping Flygplats
Fäll ihop
Sverige // Norrköping // Norrköping Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Norrköping Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Kungsaengsens Flygplats
  603 61 Norrköping SE +46-11146030
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: NRK
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 16:00
 
 Dygnet runt upphämtning

Sixt Biluthyrning på Norrköping Flygplats

Att hyra bil på Norrköping Flygplats är enkelt med Sixt. Var du än befinner dig kan du boka på vår hemsida. Här kan du hyra 4x4, minivan och sportbilar. När du bokar kan vi inte garantera särskilda bilmodeller men vilka märken vi erbjuder står tydligt när du bokar på hemsidan. Du åker alltid i säkra bilar med hög kvalité hos oss. Fråga gärna om du behöver bilbarnstol. Våra bilar är djur- och rökfria.

Med hyrbil från Norrköping Flygplats blir du flexibel

Om du ska hyra bil från Norrköping Flygplats är det bra att veta om att du kan hämta ut bilen dygnet runt. Vi hyr ut till förare under 25 år och försäkring samt fria mil ingår alltid. Du kan boka tilläggsförare och du kan anpassa ditt val av bil efter både ekonomi och stil. Är du på väg med familjen så har vi rymliga familjebilar. Söker du en lyxbil kan vi rekommendera en cabriolet. Norrköpings flygplats (flygplatskod: NRK) är internationell och ligger bara 3 kilometer från centrala staden. Härifrån kan man åka på charter både sommar och vinter. Vid flygplatsen finns även flygskola och segelflygklubb.

Upplev Östergötland

Biluthyrning på Norrköping Flygplats gör det enkelt för dig att besöka många intressanta ställen i närheten. Vi rekommenderar varmt ett besök vid Göta Kanals slussar i Söderköping. För den som är idrottsintresserad finns Idrottsparken som är hemmaarena för IFK Norrköping. För familjer rekommenderar vi gärna både Kålmårdens djurpark och Ingelsta shopping. Fråga gärna vår personal om du vill ha fler tips på vad man kan göra här. Genom att hyra bil på Norrköping Flygplats blir du flexibel och tar dig enkelt mellan sevärdheterna. Vårt företag etablerades redan 1912 i Mu%u0308nchen, då som ett av världens första biluthyrningsfirmor. Vi är glada över att finnas i Sverige och 104 andra länder där vi gör resande med bil flexibelt. Välkommen till Sixt på Norrköpings flygplats!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 16:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Norrköping Flygplats NRK Kungsaengsens Flygplats 603 61 Norrköping 58.583380, 16.232550 +46-11146030

Sixtkontoret Norrköping Flygplats NRK

Kungsaengsens Flygplats
603 61 Norrköping
 
Tel. +46-11146030

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Meet and Greet

Välkommen till Sixt rent a car Norrköpings flygplats. Vi möter upp dig som kund på flygplatsen. Här finner du hyrbilar i olika storlekar, anpassade efter dina krav och behov på en hyrbil. Hos oss finner du stora och små hyrbilar oavsett om du skall på ett affärsmöte eller semester. Vi hälsar dig varmt välkommen till vårt utlämningsställe och kanske kan vi tipsa om någon plats eller sevärdhet.


Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Tillbakalämnade av hyrbil efter stängningstid är möjligt mot en avgift. Går att ordna efter överenskommelse vid bokning. Vid Flygplatsen öppettider lämnas nyckeln i dropboxen vid hyrbilsdiskarna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Dygnet runt upphämtning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service