Biluthyrning på Norrköping Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Norrköping Flygplats kontoret

Adress

Kungsaengsens Flygplats, 603 61 Norrköping, Sverige
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 16:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.
Out of hours return
Tillbakalämnade av hyrbil efter stängningstid är möjligt mot en avgift. Går att ordna efter överenskommelse vid bokning. Vid Flygplatsen öppettider lämnas nyckeln i dropboxen vid hyrbilsdiskarna.

Våra tjänster hos Norrköping Flygplats

Sixt Biluthyrning på Norrköping Flygplats

Sixt Biluthyrning på Norrköping Flygplats

Att hyra bil på Norrköping Flygplats är enkelt med Sixt. Var du än befinner dig kan du boka på vår hemsida. Här kan du hyra 4x4, minivan och sportbilar. När du bokar kan vi inte garantera särskilda bilmodeller men vilka märken vi erbjuder står tydligt när du bokar på hemsidan. Du åker alltid i säkra bilar med hög kvalité hos oss. Fråga gärna om du behöver bilbarnstol. Våra bilar är djur- och rökfria.
Med hyrbil från Norrköping Flygplats blir du flexibel

Med hyrbil från Norrköping Flygplats blir du flexibel

Om du ska hyra bil från Norrköping Flygplats är det bra att veta om att du kan hämta ut bilen dygnet runt. Vi hyr ut till förare under 25 år och försäkring samt fria mil ingår alltid. Du kan boka tilläggsförare och du kan anpassa ditt val av bil efter både ekonomi och stil. Är du på väg med familjen så har vi rymliga familjebilar. Söker du en lyxbil kan vi rekommendera en cabriolet. Norrköpings flygplats (flygplatskod: NRK) är internationell och ligger bara 3 kilometer från centrala staden. Härifrån kan man åka på charter både sommar och vinter. Vid flygplatsen finns även flygskola och segelflygklubb.
Upplev Östergötland

Upplev Östergötland

Biluthyrning på Norrköping Flygplats gör det enkelt för dig att besöka många intressanta ställen i närheten. Vi rekommenderar varmt ett besök vid Göta Kanals slussar i Söderköping. För den som är idrottsintresserad finns Idrottsparken som är hemmaarena för IFK Norrköping. För familjer rekommenderar vi gärna både Kålmårdens djurpark och Ingelsta shopping. Fråga gärna vår personal om du vill ha fler tips på vad man kan göra här. Genom att hyra bil på Norrköping Flygplats blir du flexibel och tar dig enkelt mellan sevärdheterna. Vårt företag etablerades redan 1912 i Mu%u0308nchen, då som ett av världens första biluthyrningsfirmor. Vi är glada över att finnas i Sverige och 104 andra länder där vi gör resande med bil flexibelt. Välkommen till Sixt på Norrköpings flygplats!
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Norrköping Flygplats
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Norrköping Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Norrköping Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Norrköping Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Norrköping Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 1 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Norrköping Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Norrköping Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?