Biluthyrning i Stockholm

 

Mest populära bilarna i Stockholm

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Stockholm Arlanda Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Stockholm

Sixts biluthyrning i Stockholm

Sixts biluthyrning i Stockholm

Sixt biluthyrning erbjuder både fritidsresenären som företagaren en hyrbil som passar plånboken och som ger komfort och en känsla av lyx. Sixt biluthyrning har mer än 4000 kontor i mer än 105 länder. Affärsidén är väl beprövad eftersom företaget med biluthyrning startades 1912 som ett familjeföretag. Vi har hela tiden utvecklats och är i dag marknadsledande i Tyskland och är tredje största i Europa. Företaget är synonymt med kvalité och hållbarhet och har en stark relation till särskilt BMW som ingår i vagnparken av bilar liksom Mercedes Benz och Audi. Därför kan du tryggt hyra bil i Stockholm Att hyra bil i Stockholm är bekvämt och lätt. Du kan boka hyrbil i Stockholm via mobilen eller via dator. Välj en funktionell och bekväm hyrbil i Stockholm för både korttidshyra eller långtidshyra. Om du hyr bil flera gånger kan det löna sig att ha ett S-kort så du slipper hyresformaliteterna. Hyra bil i Stockholm är bekvämt och funktionellt.
Att köra bil i Stockholm

Att köra bil i Stockholm

Det är god ekonomi för både privat personer som företag att hyra bil hos oss. I Sverige är företaget en pålitlig partner med ett stort utbud av bra bilar. Av biluthyrning i Stockholm står vårt företag alltid där som en bekväm lösning för enskilda såväl som sällskap och företag när ni reser kort eller långt i Sverige. I vagnparken finns det bilar för paret såväl som familjen och företagaren. Välj bland olika bilar som till exempel 4x4, cabriolet, lyxbil, minibuss samt lastbilar och paketbilar. Eller varför inte en sportbil som du kan åka med längs vattnet på strandvägen på väg mot Djurgården. Stockholm har mycket att bjuda på som är sevärt eller värt att uppleva. Till totalupplevelsen kommer en tur i en av våra bilar till Drottningholm att vara ett minne att återkomma till.
Andra biluthyrningstjänster från Sixt
  • Billig hyrbil
  • Lyxbilar hyra
  • Minibuss hyra
  • Eldrivna hyrbil
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Stockholm

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Stockholm?
För att hyra en bil hos SIXT på Stockholm så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Stockholm.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Stockholm?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Stockholm. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 4558 omdömen
Bilen
(4,6)
På Sixt-kontoret
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Stockholm

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Stockholm?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Stockholm?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Stockholm?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?