Biluthyrning på Stockholm Odenplan

 

Mest populära bilarna i Stockholm Odenplan

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Stockholm Odenplan, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Stockholm Odenplan

Adress

Norrtullsgatan 21, 113 27 Stockholm, Sverige
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 18:00
lör
09:00 - 13:00
Helgdagar
09:00 - 13:00

Out of hours

Out of hours return
Återlämning av hyrbil sker i närliggande Parkman Odenplansgaraget på Gyldéngatan 2, ca 200 m från SIXT-kontoret. Ta en biljett vid bommen, tryck på ringklockan för hjälp och informera servicepersonalen att du ska återlämna ett SIXT-fordon. Kör ner till våning -2 och parkera på en av parkeringsplatserna som tillhör SIXT. Lämna nyckeln i nyckelinkastet på väggen invid parkeringsplatserna. Om du lämnar bilen efter 23:00, vänligen använd ringklockan till vänster om entréporten och be om att bli insläppt.

Våra tjänster på Stockholm Odenplan

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Besöker du vår vackra huvudstad? Stockholm är värd att besöka hela året, bland annat den spektakulära skärgården är en anledning i sig att komma hit. För att du ska få ut mer av din resa kan det vara smart att hyra bil från Stockholm Odenplan. Vi på Sixt har flera kontor i staden, varav ett ligger precis här. Oss hittar du lätt, vi finns strax norr om Norrmalm, alldeles intill Vasastan. Vår biluthyrning i Stockholm Odenplan kan rekommendera en passande fordonskategori för din resa. Kanske vill du en smidigare bil för stadskörning? Eller ett större fordon för att se mer städer även utanför Stockholm? Vi hjälper dig att hitta en hyrbil i Stockholm Odenplan som är skräddarsydd för just din bilburna resa.
Vi har bilar för alla typer av resor i Sverige

Vi har bilar för alla typer av resor i Sverige

Från oss på Sixt kan du enkelt boka en bil som både passar din budget och dina specifika önskemål. Vi har två klasser att välja mellan; premium- och ekonomiklass. För den budgetmedvetne har vi fina person- och kombibilar i flera storlekar. Du som hellre unnar dig en lyxbil har vi trevliga sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon att välja bland. Kontakta oss gärna om du vill boka en lastbil. När du ska hyra bil från Stockholm Odenplan betalar du inget extra för kilometer, vi bjuder på obegränsat antal mil. Du kan passa på att applicera olika praktiska tillval till din hyrbil från Stockholm Odenplan, bland annat kan du registrera ytterligare en förare eller välja en navigator till bilen. När du besöker Stockholm och bokar en hyrbil från Stockholm Odenplan hos oss på Sixt kan du se fram emot en enklare, smidigare och roligare resa!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Stockholm Odenplan

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Stockholm Odenplan?
För att hyra en bil hos SIXT på Stockholm Odenplan så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Stockholm Odenplan.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Stockholm Odenplan?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 358 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(4,6)
Bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.

Vanliga frågor om hyrbilar på Stockholm Odenplan

Kan jag boka en bil för en längre tid på Stockholm Odenplan?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Stockholm Odenplan?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?