Biluthyrning
Västerås
Fäll ihop
Sverige // Västerås // Västerås
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Västerås: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Transformatorgatan 11
  721 37 Västerås SE +46-21-800890
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: STOW01
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 17:00
 
 Dygnet runt upphämtning
Dygnet runt återlämning

Välkommen att hyra bil i Västerås

Välkommen till Sixt biluthyrning i Västerås. Vi ser fram emot att hjälpa till när du behöver hyra bil i Västerås med omnejd. Vårt kontor ligger väster om Västerås centrum, i stadsdelen Råbo. Den närmaste busshållplatsen heter Puddelugnsgatan. Sixt biluthyrning har Europas största vagnpark med premiumbilar och ända sedan företaget grundandes av Martin Sixt år 1912 har vi haft nöjet att erbjuda hyrbilar till nöjda kunder. Vår personal står till tjänst för att du ska hitta den fordonstyp som passar för just ditt ändamål, oavsett om du behöver en tjänstebil eller är i behov av en flyttbil inom Sverige. Bläddra gärna bland våra tillgängliga fordonstyper på hemsidan. Tyvärr kan vi inte reservera en viss bilmodell, men däremot garanteras du alltid ditt val av fordonskategori.


Lämna gärna en recension här om du har hyrt en bil hos oss på Sixt i Västerås:Enkelt att hyra bil hos Sixt i Västerås

Vi som jobbar på kontoret ser med glädje fram emot att ge dig god service. Detta genom att erbjuda generösa öppettider och ett flertal fordonsmodeller att välja mellan. Du har även möjlighet att återlämna din hyrbil i Västerås dygnet runt. Hos oss finner du alltid förstklassiga bilar och vi erbjuder märken som BMW, Audi och Porsche. I vår stora vagnpark har vi både små bilar, kombibilar, minibussar och lastbilar. På hemsidan gör du enkelt din bokning. Där ser du direkt vilka kategorier som är lediga under önskat datum. Det går också bra att slå oss en signal när du vill boka en hyrbil i Västerås per telefon. På Sixt erbjuder vi även tillvalstjänster som gör din hyrbil än mer personlig och lyxig. Varmt välkommen att hämta din hyrbil i Västerås hos oss.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Västerås STOW01 Transformatorgatan 11 721 37 Västerås 59.649249, 16.570830 +46-21-800890

Sixtkontoret Västerås STOW01

Transformatorgatan 11
721 37 Västerås
 
Tel. +46-21-800890

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Vid ankomst E18 söder/norr vid korsning 133-Skallbergsmotet, Kör i högerfilench följ skyltarna mot väg 56 mot 133/Gävle/Sala/Centrum. I rondellen ta 1:a avfarten in på Bergslagsvägen/väg 56 mot Gävle/Sala. Fortsätt rakt fram för att stanna kvar på Bergslagsvägen/väg 56 i nästa rondell ta 2:a avfarten och stannar kvar på Bergslagsvägen/väg 56. I rondellen tar du 2:a avfarten och stannar kvar på Bergslagsvägen/väg 56. I rondellen tar du 3:e avfarten in på Nyängsleden sväng därefter höger till Omformargatan och slutligen Sväng vänster till Transformatorgatan och destinationen kommer att vara på höger sida.


Ta Buss 5 från Västerås Central vid Returvägen 20 min (15 stopp) gå av vid Transformatorgatan Gå Ungefär 5 min , 450 m till M Bilar Group Västerås Transformatorgatan 11, 721 37 Västerås.


När du anlänt till M-Bilar Group, kan du parkera på valfri ledig parkeringsplats både till vänster och höger utanför entrén framför huvudbyggnaden direkt vid infarten. Ca. 5 meter höger om huvudingången finns ett vitt litet skåp, öppna locket och lägg nyckeln i röret.


Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Vår trevliga personal hjälper dig gladeligen att på ett snabbt, enkelt och trivsamt sätt ordna en hyrbil även om det är kväll eller helg.

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Nyckelinkast finns till höger om ingången vid garaget.

Transport information

Området trafikeras av Västmanlands lokaltrafiks bussar nr: 14 och 15. Och på Natten och på helger nr:94.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt upphämtning
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service