Biluthyrning
Västerås/Landrins Bil Mercedes
Fäll ihop
Sverige // Västerås // Västerås Widells Bilplåt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Västerås Widells Bilplåt: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Fallskärmsvägen 2
  721 31 Västerås SE +46-21800890
 
Typ av kontor: Stad
GDS - Kod: STOW02
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 17:00
 
 

Sixt biluthyrning i Västerås hos Widells Bilplåt

Varmt välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Västerås via Widells Bilplåt. Du finner vårt kontor i de östra delarna av den vackra staden. Med närliggande E18 tar du dig enkelt till vår biluthyrning och kommer snabbt vidare i Sverige, både i västlig och östlig riktning av vårt avlånga land. Från Västerås har du nära till både Stockholm och Uppsala. Vi på Sixt ser fram emot att tillhandahålla förstklassig service och hjälper dig att boka en personligt anpassad hyrbil i Västerås via Widells Bilplåt. Passa på att skräddarsy din hyrbil från Widells Bilplåt genom att välja bland våra praktiska tillvalstjänster.

Att hyra bil i Västerås på Widells Bilplåt

Med lång erfarenhet av hyrbilar har vi på Sixt byggt upp ett gediget nätverk med bilmärken och leverantörer. På så sätt kan vi garantera moderna och nyservade premiumbilar till fördelaktiga priser. När du vill hyra bil i Västerås hos Widells Bilplåt finner du inte bara konventionella modeller som personbilar och kombibilar. Vi på Sixt erbjuder även exklusiva kategorier som sportbilar och cabriolets, samt praktiska 4x4 och lastbilar. Vänligen notera att vi inte kan garantera en specifik bilmodell, men att vi däremot reserverar önskad fordonskategori. För att göra din hyrbil i Västerås från Widells Bilplåt än mer bekväm och personligt anpassad kan du välja bland våra tilläggstjänster. Här hittar du bekvämligheter som barnstol och GPS, men även flera fördelaktiga försäkringspaket. Om du gör din bokning via vår hemsida eller app ser du en snabb översikt på tillgängligheten av specifika bilkategorier och tjänster. Varmt välkommen att hyra bil i Västerås hos Widells Bilplåt!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Västerås/Landrins Bil Mercedes STOW02 Fallskärmsvägen 2 721 31 Västerås 59.609824, 16.635030 +46-21800890

Sixtkontoret Västerås/Landrins Bil Mercedes STOW02

Fallskärmsvägen 2
721 31 Västerås
 
Tel. +46-21800890

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Din väg till SIXT:

Din väg till SIXT: När ni Kör på E18, Vid korsning 139-Hällamotet, Kör och följ skyltarna mot Flygplats/Irsta/Ängsö, I rondellen tar ni 2:a avfarten in på Stockholmsvägen, där ni finner Landrins Bil, ta er till entrén, till vänster inne i bilhallen vi sitter sedan bredvid service verkstaden.


Avkastning:

Finns vi inte på plats så kan ni använda nyckelinkastet till höger om service entrén. Notera att grindarna till området stänger vid 18.00 av Landrins Bil. Lämnas bilen efter 18,00 måste bilen lämnas på Transformatorgatan 11.


Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service