Biluthyrning i Johannesburg

 

Mest populära bilarna i Johannesburg

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Johannesburg Tambo Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Johannesburg

Bestäm själv utrustningen till din hyrbil i Johannesburg

Bestäm själv utrustningen till din hyrbil i Johannesburg

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Sydafrika genom att hyra på Sixt biluthyrning i Johannesburg. Här kan du ta del av Sixt omfattande fordonspark där du kan hitta det mesta i spannet mellan en lyxbil och en minibuss. På vår biluthyrning i Johannesburg erbjuder vi följande fordonskategorier: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, samt 4x4. Klicka på de olika hyrkontoren för information om vad som finns just där. Varmt välkommen att hyra bil i Johannesburg hos Sixt! Oavsett om ditt besök på vår biluthyrning i Johannesburg är föranlett av en affärsresa, semester eller annat gör vi vad vi kan för att möta dina önskemål när du ska hyra bil i Johannesburg. Hittar du inte redan i området kan det vara bra med satellitnavigering i din hyrbil, och reser du med små barn gäller det samma med en bilbarnstol. Vi tillhandahåller en rad sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. dessutom vi vi påminna om att vid hyra av bil i Johannesburg garanterar vi en fordonstyp, men inte en bestämd bilmodell.
Se mer av Sydafrika med din hyrbil i Johannesburg

Se mer av Sydafrika med din hyrbil i Johannesburg

Området kring Johannesburg är ett av världens befolkningsmässigt största storstadsområden. Allt började med ett guldfynd på slutet av 1800-talet som lade grunden till stadens ekonomi. I dag är Johannesburg ett viktigt finanscentrum, vilket syns i stadsbilden i form av höghus i glas och betong. Under Apartheideran blev förorten Soweto bekant världen över. Nelson Mandela National Museum är beläget i hörnet mellan Vilakazi-gatan och Ngakane-gatan. I detta hus bodde Nelson Mandela mellan 1946 och 1962, och man kan fortfarande se kulhåll och spår efter attacker med molotovcocktails i det lilla envåningshuset i rött regel. I dag är Mandelas hus ett museum. På samma gata ligger ärkebiskopen Desmond Tuts hus. /
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Johannesburg

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Johannesburg?
För att hyra en bil hos SIXT på Johannesburg så måste du vara minst 23 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Johannesburg.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Johannesburg?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Johannesburg. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 267 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Service under och efter uthyrningen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Johannesburg

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Johannesburg?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Johannesburg?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Johannesburg?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?