Biluthyrning i Sydafrika

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Sydafrika

Mest populära bilarna i Sydafrika

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kapstaden Int. Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Sydafrika

Biluthyrning Sydafrika

Biluthyrning Sydafrika

Sixt gör din vistelse i Sydafrika smidig och enkel. Oavsett vilken typ av resa du ska göra hjälper vi dig att hitta den det fordon som passar dig bäst. Våra kontor är centralt beläget på flera platser runt om i landet. Vi har mängder av fordonsmodeller och du kan dessutom välja att göra en rad tillvalsfunktioner. Att välja Sixt är ett bra val under utlandsvistelsen, vi finns i dag i över 105 länder i hela världen.Starta resan på ett smidigt och bekvämt sätt genom att boka en hyrbil i Sydafrika. Härifrån kan du lätt ta dig vidare i regionen. På vår webbokning för biluthyrning i Sydafrika hittar du all information om bilmodeller och här du kan hyra bil i Sydafrika. Du kan även boka en hyrbil i Sydafrika genom att kontakta oss via telefon. Vänligen observera att vid bokningen kan en särskild fordonsmodell inte utlovas. Vid frågor är du självklart välkommen att kontakta vårt team. När du bokar en hyrbil får du givetvis hög flexibilitet när du planerar din bilresa. Vi ser fram emot att tillhandahålla dig med en bil på vår högkvalitativa biluthyrning.
Att tänka på under resan

Att tänka på under resan

Olika länder har olika regler, så det är vissa saker som är viktiga att ha koll på innan resan påbörjas.
  • Det råder 18 års-gräns för att få hyra bil i Sydafrika.
  • Du måste ha haft ditt körkort under minst ett års tid.
  • I landet råder, precis som som i Storbritannien, vänstertrafik.
  • Vid körning är det inte tillåtet att tala i mobiltelefon utan hands-free.
  • Förare liksom passagerare måste använda bälte.
Upptäck landet med bil

Upptäck landet med bil

Genom att hyra bil Sydafrika har möjlighet att se så mycket som möjligt under din tid i landet. Varför inte påbörja resan i Kapstaden och därefter fortsätta resan till Port Elizabeth i landets södra delar? Ett annat populärt resmål i Sydafrika är även Durban på östkusten. Landet har ett härligt klimat och att åka på en safaritur står högst upp på önskelistan hos många besökare. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen att hyra bil iSydafrika.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Sydafrika

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Sydafrika?
För att hyra en bil hos SIXT på Sydafrika så måste du vara minst 23 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Sydafrika.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Sydafrika?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Sydafrika

Kan jag boka en bil för en längre tid i Sydafrika?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sydafrika?