Biluthyrning i Pretoria

 

Våra tjänster på Pretoria

Att hyra bil i Pretoria

Att hyra bil i Pretoria

Se så mycket som möjligt under en resa i Sydafrika genom att hyra bil i Pretoria. Detta är ett effektivt sätt för alla som reser i affärer såväl som nöje. Vi på Sixt kan erbjuda cabriolet, 4x4 och minibuss i klasserna lyxbil och ekonomi. Fråga oss om vad som finns inne på vår Sixt biluthyrning i Pretoria. Notera dock att vi inte alltid har varje bilmodell inne, men att vi alltid finner likvärdiga alternativ för din resa. På Sixt strävar vi efter nöjda kunder och tillgodoser därför specifika behov som kan finnas under din resa i Sydafrika. På vår biluthyrning i Pretoria kan vi erbjuda bilbarnstol för familjer som reser med små barn, extra förare för de som reser tillsammans eller specifika paket för förare under 25. Fråga oss på vårt kontor för att vi ska kunna guida dig genom våra tillägg. Vi ser framemot att hjälpa dig på vår biluthyrning i Pretoria!
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Pretoria

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Pretoria

Att hyra bil i Pretoria ger dig tillgång till sevärdheter och attraktioner. Besök Freedom park för att en kort bilresa bort få tillgång till Kruger museum och Melrose House. Med en hyrbil i Pretoria blir det lätt att på kortare tid hinna med allt som finns att se i denna stad. Detta är en metropol som kan erbjuda flera kulturella platser såväl som populära restauranger. Ta hjälp av vårt kontor för att hitta en bil som matchar det du önskar göra på just din resa. Detta är det enklaste sättet att sätta ihop en resa som passar alla personliga önskemål för både besökare och lokalbor som reser i jobbet. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta en passande hyrbil!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Pretoria

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Pretoria.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Pretoria?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Pretoria. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Pretoria?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Pretoria

Kan jag boka en bil för en längre tid i Pretoria?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Pretoria?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Pretoria

Visa mer