Biluthyrning i Mbombela

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Mbombela

Hyra bil i Nelspruit

Hyra bil i Nelspruit

När komfort och service står högt upp på din önskelista vid hyra av bil i Sydafrika kan vi på Sixt biluthyrning i Nelspruit stå till tjänst. Vi sätter stor stolthet i att kunna erbjuda en kompetent och tillmötesgående biluthyrning i Nelspruit som syftar till att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt. Det betyder att du kan välja bilar i en rad olika kategorier i alltifrån 4x4, cabriolet och lyxbil till minibuss och ekonomi. När du vill ha en hyrbil i Nelspruit är vi ett alternativ att lita på.Vi vet att varje kund har individuella krav på sin hyrbil. Vissa vill ha den utrustad för hela familjen komplett med bilbarnstol medan andra värdesätter en GPS för att enkelt kunna nå fram till sin destination. På Sixt ger vi alla chansen att individualisera sin hyrbil i Nelspruit efter eget huvud och på så så sätt hitta det bästa möjliga alternativet. Vi har inte möjlighet att garantera specifika bilmodeller åt våra kunder, men du får alltid en bil för dina ändamål när du väljer att hyra bil i Nelspruit.
Nelspruit, en idealisk plats för bilutflykter

Nelspruit, en idealisk plats för bilutflykter

När du besöker Nelspruit är bilen ditt bästa verktyg för att kunna utforska omgivningen. Nästan alla attraktioner i området är enkla att ta sig till när du väljer att hyra bil i Nelspruit. Här kan du exempelvis åka till den botaniska trädgården som bjuder på många vackra växter och planteringar med stora estetiska kvalitéer. Du kan också åka ut på safari i Kruger-nationalparken där du har chansen att få se ett naturliv bestående av både vilda djur och exotisk natur. Om du föredrar att varva ned med lite spel finns det ett casino i staden. Med hjälp av vår biluthyrning i Nelspruit kan vi på Sixt underlätta din resa i Sydafrika.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Mbombela
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Mbombela.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Mbombela?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Mbombela. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Mbombela?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Mbombela

Kan jag boka en bil för en längre tid i Mbombela?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Mbombela?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Mbombela

Visa mer