Biluthyrning
Mthatha
Fäll ihop
Sydafrika // Mthatha
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Mthatha: Sixt biluthyrning online-bokning

Mthatha är en perfekt utgångspunkt för din resa i Sydafrika. Staden är belägen i den sydöstra delen av landet, cirka två timmars bilväg från kusten och sex timmar från Durban. Vår biluthyrning i Mthatha välkomnar dig som är i behov av en bra bil inför resan. Vi tillhandahåller flertalet fordonsgrupper, bland annat person- och kombibilar samt 4x4-fordon från vårt premiumsegment. För längre bilturer eller för dig som vill ta dig till mer svåråtkomliga platser, är just våra fyrhjulsdrivna fordon att rekommendera. Börja din resa på bästa sätt genom att hyra bil i Mthatha!

 
 • Mthatha Flygplats
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.13:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Mthatha Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.13:00 - 18:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hämta upp din hyrbil i Mthatha direkt vid ankomst

Vi på Sixt har en biluthyrning i Mthatha precis intill flygplatsen Mthatha Airport. Om du förbokar din bil redan innan du anländer är det bara att komma förbi när du väl har landat för att hämta ut bilnycklarna till din hyrbil i Mthatha. På hemsidan gör du enkelt ditt fordonsval, därefter kan du lägga till olika typer av tillval. Några exempel på tillval är navigator och bilbarnstolar, men du har även möjlighet att utöka försäkringspaketet till din bil samt registrera extra förare. Vi bjuder på 200 fria kilometer per dag när du ska hyra bil i Mthatha. Notera dock att du inte kan reservera specifika bilmodeller och att du måste vara minst 23 år för att kunna hyra en bil hos oss.

Utforska Sydafrika genom att hyra bil i Mthatha

Sydafrika är ett land som bjuder sina besökare på både vita stränder, skönt väder och mängder av spännande sevärdheter. För att hinna med lite av varje är det alltid bra att ha en egen bil. Cirka två timmar från vårt kontor hittar du det spektakulära naturreservatet Hluleka Nature Reserve. Här kan du njuta av naturen och även bada. Du kan även köra till Nelson Mandela Museum som ligger cirka en halvtimme från oss på Sixt. Här får du en inblick i Mandelas liv. Vi ser fram emot att träffa dig!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service