Biluthyrning i Mthatha

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Mthatha

Hämta upp din hyrbil i Mthatha direkt vid ankomst

Hämta upp din hyrbil i Mthatha direkt vid ankomst

Mthatha är en perfekt utgångspunkt för din resa i Sydafrika. Staden är belägen i den sydöstra delen av landet, cirka två timmars bilväg från kusten och sex timmar från Durban. Vår biluthyrning i Mthatha välkomnar dig som är i behov av en bra bil inför resan. Vi tillhandahåller flertalet fordonsgrupper, bland annat person- och kombibilar samt 4x4-fordon från vårt premiumsegment. För längre bilturer eller för dig som vill ta dig till mer svåråtkomliga platser, är just våra fyrhjulsdrivna fordon att rekommendera. Börja din resa på bästa sätt genom att hyra bil i Mthatha!Vi på Sixt har en biluthyrning i Mthatha precis intill flygplatsen Mthatha Airport. Om du förbokar din bil redan innan du anländer är det bara att komma förbi när du väl har landat för att hämta ut bilnycklarna till din hyrbil i Mthatha. På hemsidan gör du enkelt ditt fordonsval, därefter kan du lägga till olika typer av tillval. Några exempel på tillval är navigator och bilbarnstolar, men du har även möjlighet att utöka försäkringspaketet till din bil samt registrera extra förare. Vi bjuder på 200 fria kilometer per dag när du ska hyra bil i Mthatha. Notera dock att du inte kan reservera specifika bilmodeller och att du måste vara minst 23 år för att kunna hyra en bil hos oss.
Utforska Sydafrika genom att hyra bil i Mthatha

Utforska Sydafrika genom att hyra bil i Mthatha

Sydafrika är ett land som bjuder sina besökare på både vita stränder, skönt väder och mängder av spännande sevärdheter. För att hinna med lite av varje är det alltid bra att ha en egen bil. Cirka två timmar från vårt kontor hittar du det spektakulära naturreservatet Hluleka Nature Reserve. Här kan du njuta av naturen och även bada. Du kan även köra till Nelson Mandela Museum som ligger cirka en halvtimme från oss på Sixt. Här får du en inblick i Mandelas liv. Vi ser fram emot att träffa dig!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Mthatha
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Mthatha.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Mthatha?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Mthatha. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Mthatha?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
5,0
En sammanställning av 3 omdömen
Överlämning av fordon
(5,0)
Vid Sext-kontoret
(5,0)
Vanliga frågor om hyrbilar i Mthatha
Kan jag boka en bil för en längre tid i Mthatha?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Mthatha?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Mthatha

Visa mer