Biluthyrning
Pietermarizburg
Fäll ihop
Sydafrika // Pietermarizburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pietermarizburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Pietermarizburg är huvudstad i den sydafrikanska provinsen KwaZulu-Natal och är belägen på östkusten. Endast en timmes bilresa från Durban och 4,5 timmar från Johannesburg hittar du vår biluthyrning i Pietermarizburg. Vårt kontor är beläget strax öster om centrumkärnan, precis intill flygplatsen. Du är varmt välkommen till oss när du vill hyra bil i Pietermarizburg och få en riktigt bra start på din vistelse här. Vi på Sixt hjälper dig att hitta en passande bil för din resa. Vi erbjuder både person- och kombibilar från vårt ekonomisegment, men även premiumbilar som 4x4-fordon.

 
 • Pietermaritzburg Flygplats
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  Må. - Fr.07:00 - 19:30
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.13:00 - 19:30
  Helgdag07:00 - 19:30
  Boka på detta kontoret

 • Pietermaritzburg Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  Må. - Fr.07:00 - 19:30
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.13:00 - 19:30
  Helgdag07:00 - 19:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Ta dig fram bekvämt med en hyrbil i Pietermarizburg

När du vill hyra bil i Pietermarizburg rekommenderar vi att du förhandsbokar en passande fordonstyp redan innan din resa börjar. På vår lättnavigerade hemsida kan du snabbt välja ut den fordonstyp du vill köra för att sedan skräddarsy bilen med olika tillval. Hos vår biluthyrning i Pietermarizburg kan du bland annat lägga till en smart navigator. Detta är ett populärt val hos våra kunder eftersom den hjälper dig komma fram bekymmerslöst. Du kan även lägga till en bilbarnstol om du reser med mindre barn samt registrera extra förare. Om du vill går det även att utöka bilens försäkringspaket. Kom bara ihåg att du måste vara minst 23 år för att kunna hyra bil i Pietermarizburg samt att vi ej reserverar specifika bilmodeller.

Se dig omkring i staden med en egen bil

Pietermarizburg har mycket att erbjuda för sina besökare. För dig som vill upptäcka Sydafrikas fantastiska natur kan du köra till KwaZulu-Natal National Botanical Garden, en vacker botanisk trädgård belägen endast 20 minuter med bil från vårt kontor. I närheten finns även ett spännande museum, Natal Museum, som funnits på plats sedan år 1905. Här kan du ta del av arkeologiska fynd, lära dig mer om människans utveckling och mycket mer. Gör Sydafrika mer tillgängligt genom att välja ut en passande hyrbil i Pietermarizburg från oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service