Biluthyrning
Pinetown
Fäll ihop
Sydafrika // Pinetown
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pinetown: Sixt biluthyrning online-bokning

Pinetown är en mysig småstad i Sydafrika. Inte minst när du åker ut från stadskärnan och kommer till de vackra och öppna omgivningarna. Staden ligger i närheten av Durban, strax intill östkusten. De flesta som besöker staden använder den som bas för att göra utflykter till just Durban eller andra städer längs med kusten. Vår biluthyrning i Pinetown tillhandahåller både lyxbilar och bilar i ekonomiklass. Vi har personbilar, herrgårdsvagnar, 4x4 och minibussar som är redo att användas för alla möjliga typer av äventyr.

 
 • Pinetown

  Sixt Biluthyrning
  157 Josiah Gumede Road
  3610 Pinetown

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Vi gör det alltid smidigt för dig att hyra en bil i Pinetown

När du ska hyra en bil i Pinetown bjuder vi på en obegränsad körsträcka. Bokar du online kan du även lägga till extratjänster på ett smidigt sätt. Välj själv om din hyrbil från Pinetown ska komma utrustad med bilbarnstol, om ytterligare en förare ska kunna köra bilen eller om du vill utöka bilens försäkringspaket. Du kan även hyra en bil i Pinetown som kommer utrustad med GPS och E-Toll Service, två extratjänster som förenklar dina bilresor i Sydafrika. Vi på Sixt vill gärna informera om att vi endast kan lägga undan en bil från bilkategorin som du väljer vid bokning och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller.

Utforska regionen KwaZulu-Natal med en hyrbil från Pinetown

KwaZulu-Natal är ett enormt område, fyllt med spännande destinationer. Pinetown ligger mellan de två mest aktiva och spännande städerna i regionen, Durban och Pietermaritzburg. Från Sixt biluthyrning i Pinetown tar det cirka 20 minuter att köra till Durban och 40 minuter att köra till Pietermaritzburg. Vill du hellre sola och bada kan du köra längst med kusten till städer som Port Shepstone eller Richards Bay. Vägen dit pryds av flera fina stränder. Gör några stopp under resans gång för att njuta av havets svalkande vågor.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service