Biluthyrning
Polokwane
Fäll ihop
Sydafrika // Polokwane
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Polokwane: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du ska resa till Polokwane i norra Sydafrika landar du troligtvis på Polokwane Airport. Detta är en stor fördel för dig som vill hyra bil i Polokwane, eftersom vårt kontor ligger alldeles intill flygplatsen. Från oss kan du smidigare ta dig runt i landet, utforska centrum eller köra ut mot kusten. Avstånden i landet är enorma och just därför är det skönt att ha en egen bil. Om du vill besöka Johannesburg och Pretoria tar det exempelvis 3,5 timmar att köra hit från vår biluthyrning i Polokwane. Från oss har du flera biltyper att välja bland. Du kan exempelvis hyra bil i Polokwane från vårt ekonomisegment, då har du både person- och kombibilar att välja bland. I premiumklassen erbjuder vi praktiska och bekväma 4x4-fordon i olika utföranden.

 
 • Polokwane Flygplats
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.13:30 - 14:30
  Sö.17:30 - 18:30
  Helgdag08:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Polokwane Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Car Rental Center
  0700 Polokwane

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.13:30 - 14:30
  Sö.17:30 - 18:30
  Helgdag08:00 - 18:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Bättre hyrbil i Polokwane med hjälp av våra praktiska tillvalstjänster

Aldrig förr har det varit enklare att boka en hyrbil i Polokwane. Vi på Sixt har, förutom ett brett fordonssortiment, även samlat allehanda tillvalstjänster. Med hjälp av dessa kan du anpassa din bil så den passar perfekt för din vistelse och uppfyller dina specifika krav. Några storfavoriter bland tillvalen är bland annat navigator och E-Toll Service. Du kan även lägga till bilbarnstolar eller registrera fler förare. För att kunna hyra bil i Polokwane behöver du vara 23 år fyllda, samt ha haft körkortet i minst två år. Notera även att vi på Sixt inte reserverar specifika bilmodeller eller varumärken. Du behöver dock inte oroa dig, vi tillhandahåller alltid ett likvärdigt fordon från den önskade bilgruppen. Vi bjuder på 200 kilometer per dag, vilket gör det möjligt att köra längre distanser utan några extraavgifter.

Upplev sydafrikansk konst, kultur och historia

Polokwane är en spännande stad som bjuder på både spektakulära vyer och vackra naturområden, men även på en hel del spännande kultur. Endast 12 minuter från vår biluthyrning i Polokwane hittar du Polokwane Art Museum, ett omtyckt museum med traditionell konst från bland annat folkgrupperna Venda, Tsonga och Pedi. När du vill sträcka på benen kan du köra till Polokwane Game Reserve, beläget cirka 40 minuters bilfärd söderut via R101. Denna park är drömmen för fågelskådaren, då du har chans att se både kortklolärka och kalahariträdnäktergal. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till vackra Sydafrika!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service