Biluthyrning
Rustenburg
Fäll ihop
Sydafrika // Rustenburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rustenburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Rustenburg är av de större förorterna till Pretoria och Johannesburg. Du är varmt välkommen in till vår biluthyrning i Rustenburg när du är här på besök i Sydafrika. Oavsett om du är här för att göra affärer eller för nöjes skull kan du hos oss hyra en bil som passar din resa väl. Välj själv om du vill ha en ekonomi- eller lyxbil från vår fordonsflotta. Vi har både sedaner, herrgårdsvagnar och minibussar redo att hämtas ut. Utforska landet med en egen hyrbil från Rustenburg från oss på Sixt.

 
 • Rustenburg

  Sixt Biluthyrning
  Cnr R24 & Koro Koro Street
  1620 Rustenburg

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter

Utforska Sydafrika genom Sixt biluthyrning i Rustenburg

En av fördelarna med att hyra en bil i Rustenburg är att du kan välja extratjänster som kan hjälpa dig med just din resa i Sydafrika. Har du exempelvis lust att utforska mer än bara de närliggande storstäderna kan du ange att du vill hyra en bil från Rustenburg utrustad med GPS. Det är ett utmärkt hjälpmedel för dig som snabbt och lätt vill kunna köra från stad till stad. Vi bjuder även på en obegränsad körsträcka, perfekt för långa bilfärder. Kom ihåg att du även kan lägga till en E-toll Service när du ska boka en hyrbil från Rustenburg. Vi garanterar inte att du får en enskild bilmodell när du bokar, men vi ser till att du får en motsvarande bil från ditt val av fordonskategori och att din bil står utrustad med alla dina valda extratjänster när du hämtar ut den.

Upptäck regionens alla sevärdheter på ett smidigt sätt

Med sitt läge vid Nordvästprovinsen är Rustenburg en populär stad att använda som bas för bilutflykter till Pretoria och Johannesburg. Här i staden finns även världens största platinagruva. Om du känner för att ta en paus från storstaden kan du besöka det närliggande naturområdet Kgaswane Nature Reserve eller köra till någon av de närliggande vinodlingarna. Upptäck landets bästa delar med hjälp av en egen bil från oss.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service