Biluthyrning på Upington/Delivery Service

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Upington/Delivery Service

Adress

Delivery and Collection, 8800 Upington, Sydafrika
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 17:30
Helgdagar
08:00 - 17:30

Våra tjänster på Upington/Delivery Service

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Upington, en vacker och inbjudande stad i den norra Kapprovinsen i Sydafrika, lockar årligen tusentals besökare. För dig som har turen att få besöka detta magnifika land har vi på Sixt passande bilar som står till ditt förfogande. Genom att hyra bil i Upington kan du själv planera din resa utifrån vad du vill göra och när du vill besöka olika platser. Vår biluthyrning i Upington är inte ett vanligt kontor, istället är det vad vi kallar för Sixt Delivery Service. Detta betyder att du kan hyra en bil i Upington och få bilen levererad till en önskad plats. En hyrbil är ett smidigare sätt för dig att ta del av vackra Sydafrika!
Anpassa din hyrbil i Upington efter just din resa

Anpassa din hyrbil i Upington efter just din resa

Alla våra kunder sätter höga krav på kvalitet och bekvämlighet, det är just därför vi erbjuder moderna biltyper. Du kan välja att hyra bil i Upington från både premiumklass och ekonomiklass, därefter har du även möjlighet att skräddarsy bilen med personliga tillval. Om du tänker hålla dig i närheten av Upington kan det vara praktiskt med en mindre kombi- eller personbil, dessa är bekväma och smidiga att köra i stadsmiljöer. Skulle du dock vilja köra längre sträckor, exempelvis hela vägen ner till Kapstaden (en bilresa på cirka 8 timmar), kan det vara bättre med ett kraftigare fordon ur 4x4-kategorin. Dessa bilar är lyxigare och bekvämare för längre sträckor. Registrera gärna en extra förare till din bokning så kan ni turas om med körningen. Vi erbjuder även tillvalstjänster i form av navigator, E-toll service och ett utökat försäkringspaket. När du bokar online ser du genast vad som finns tillgängligt, både när det kommer till hyrbilar och tillval. Vi ser till att du får en fin hyrbil i Upington helt enligt dina önskemål! Välkommen till oss på Sixt!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Upington/Delivery Service

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Upington/Delivery Service.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Upington/Delivery Service?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Upington/Delivery Service?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Upington/Delivery Service genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Upington/Delivery Service

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Upington/Delivery Service?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Upington/Delivery Service

Visa mer