Biluthyrning på Hat Yai Flygplats

 

Mest populära bilarna i Hat Yai Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Hat Yai Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Hat Yai Flygplats

Adress

103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong, 901 15 Hat Yai, Songkhla, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 20:00
Helgdagar
07:00 - 20:00

Våra tjänster på Hat Yai Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Från oss på Sixt Biluthyrning vid Hat Yai Flygplats kan du enkelt ta dig vidare till flera destinationer när du har landat i Thailand. Vi tillhandahåller allt från personbilar och kombibilar till bilar med stark fyrhjulsdrift. Du kan boka en bil samt välja bland olika tillägg direkt på vår hemsida. På så sätt är du redo att köra iväg så fort du har landat efter din långa resa hit. Kom bara ihåg att vi inte garanterar specifika bilmodeller men att vi alltid reserverar en bil från den valda kategorin. Genom att hyra bil vid Hat Yai Flygplats kan du förenkla din vistelse i Thailand, oavsett om du besöker landet på jobbresa eller för nöjes skull.
Utforska södra Thailand med en hyrbil från Hat Yai Flygplats

Utforska södra Thailand med en hyrbil från Hat Yai Flygplats

Att köra från Hat Yai International Airport (HDY) in till stadens centrum eller till någon av de andra destinationerna är enkelt eftersom flygplatsen ligger nära en av de större motorvägarna. Via väg 4 tar du dig in till centrala Hat Yai på ungefär 30 minuter med bil. Passa på att hyra bil vid Hat Yai Flygplatsför att få ut mesta möjliga av dig vistelse i Thailand.
Bad, shopping och thailändsk kultur i Hat Yai

Bad, shopping och thailändsk kultur i Hat Yai

Genom att hyra bil vid Hat Yai Flygplats kan du snabbt ta dig vidare till många av de kända sevärdheterna i området. Hat Yai är en känd shoppingdestination och staden är populär bland både turister och lokalinvånare. Ett besök i staden är inte komplett om du inte tar dig till den vackra flytande marknaden, även kallad Khlong Hae Floating Market. Här kan du köpa fina lokala produkter, allt från utsökt inhemsk mat till vackra thailändska souvenirer. Utforska staden och regionen med en hyrbil från Sixt biluthyrning vid Hat Yai Flygplats.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Hat Yai Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Hat Yai Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Hat Yai Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Hat Yai Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Hat Yai Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Hat Yai Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Hat Yai Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Hat Yai Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Hat Yai Flygplats

    Visa mer