Biluthyrning i Thailand

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Thailand

Mest populära bilarna i Thailand

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Thailand

Sixt biluthyrning i Thailand

Sixt biluthyrning i Thailand

Vi på Sixt biluthyrning i Thailand vill att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer att hyra bil här. Därför har vi tagit fram en flotta av bilar som är tänkt att passa alla olika smaker. Med kategorier som sportbilar, cabrioleter, 4x4 och kombibilar kan du hitta en passande bil för din resa, oavsett vad du har för ärende i landet. Vi har både rymliga familjebilar och komfortabla lyxbilar för att du ska få en hyrbil i Thailand enligt dina behov.En bra bil är en god start på varje resa, men vi på Sixt stannar inte där. Istället har vi tagit fram ett brett utbud av tilläggstjänster för att du alltid ska känna att din hyrbil i Thailand är personligt anpassad efter dina önskemål. När du väljer att hyra bil i Thailand kan du därför välja till alltifrån GPS till bilbarnstol och se till att du får rätt komfort för din resa. Här finns också möjligheten att välja till extraförare och obegränsad körsträcka för ökad flexibilitet.
Körtips i Thailand

Körtips i Thailand

Att hyra bil i Thailand ger dig nyckeln till helt nya delar av landet, men det kräver också att du lär dig att manövrera ditt fordon på ett skickligt sätt. Här är några tips inför din resa.
  • Trafiken sker på vänster sida av vägen.
  • Undvik att köra på landsvägar nattetid då det kan vara sämre sikt.
  • Ha ständig uppsikt över vägen för att uppmärksamma moped- och motorcykelåkare.
Thailand, ett land att upptäcka

Thailand, ett land att upptäcka

Oavsett vart du beger dig när du väljer att hyra bil i Thailand finns en sevärdhet att upptäcka eller en aktivitet att utföra. I huvudstaden Bangkok finns det ett obegränsat utbud av barer och klubbar liksom en shopping i världsklass. Om du vill ha sol och bad ligger Pattaya bara ett par timmars resväg bort. Här hittar du en av de mest berömda semesterdestinationerna i världen. Om du vill ha en mer outforskad pärla kan du fortsätta med bil österut mot staden Trat där du bland annat har god tillgång till nationalparken Mu Ko Chang.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Thailand

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Thailand?
För att hyra en bil hos SIXT på Thailand så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Thailand.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Thailand?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 617 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,5)
Bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar i Thailand

Kan jag boka en bil för en längre tid i Thailand?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Thailand?