Biluthyrning på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

 

Mest populära bilarna i Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

Adress

999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang, 105 40 Samut Prakan, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats i det soliga och vackra Thailand. Hos oss kan du hyra allt från sportbilar och cabrioleter till personbilar, 4x4-bilar, kombibilar och lastbilar. På vår hemsida bokar du snabbt och lätt en bil. Vi reserverar gärna ett fordon från vald kategori men kan tyvärr inte garantera specifika bilmodeller. Genom att hyra din bil online kan du även göra olika smarta tillval som exempelvis GPS och extra bilbarnstol. Oavsett om du besöker Thailand på jobbresa eller med familjen kan vi hjälpa dig att finna ett passande transportmedel. Att hyra bil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats gör det lättare att utforska och upptäcka landet. Välkommen till Thailand!
Flera fördelar med att hyra bil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

Flera fördelar med att hyra bil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

Flygplatsen, även känd som New Bangkok International Airport (BKK), ligger belägen på den östra sidan av huvudstaden. Det tar cirka en timme att köra från flygplatsen in till stadens centrum. Bangkok bjuder på många fina platser som du enkelt upptäcker genom att hyra en bil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats. Kör till Wat Arun för att beskåda det vackra templet eller ta dig till Lumphiniparken för en promenad i naturen. För shopping kan du med en hyrbil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats ta dig till det gigantiska köpcentret Central World.
Från Bangkok till de vackra stränderna

Från Bangkok till de vackra stränderna

Thailand är naturligtvis även känt för sin vackra natur och framförallt de vackra stränderna. Genom att hyra bil vid Bangkok Suvarnabhumi Flygplats kan du ta dig till Cha Am, en liten stad med flera vackra stränder och härliga gator att upptäcka. För en mer fartfylld vistelse kan ett besök till kuststaden Pattaya rekommenderas, även här kan du njuta av kilometerlånga stränder. Från vår biluthyrning på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats tar du dig snabbt runt i regionen. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till Thailand.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bangkok Suvarnabhumi Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 240 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

Visa mer