Biluthyrning i Bangkok

 

Mest populära bilarna i Bangkok

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Bangkok

Mer från vår biluthyrning i Bangkok

Mer från vår biluthyrning i Bangkok

Tag chansen att se mer av huvudstaden i Thailand med Sixt biluthyrning i Bangkok. För att enkelt kunna ta sig bort från det värsta storstadsbullret finns det ett alternativ som slår alla: hyrbil. Att hyra bil i Bangkok kan man dock göra i många olika ärenden. Därför har vi på Sixt flera bilkategorier att välja mellan när du vill hyra bil i Bangkok. Som barnfamilj eller större sällskap passar antagligen en minibuss bäst. Reser du däremot själv eller som en mindre familj finner du självklart sådant som ekonomi och 4x4. Många uppskattar en lyxbil eller cabriolet på sin resa i Thailand och det finner du förstås även i vår bilpool på Sixt. Med hyrbil i Bangkok kan det finnas vissa specialkrav man ställer på sin bil. Vi vet att en bra försäkring alltid uppskattas av våra kunder. Men även sådant som barnstol när man reser med barn kan göra resan så mycket mer behaglig. Eller varför inte spara lite tid och välja till en GPS om du känner dig obekant med staden och dess omnejd. Var vänlig att notera att det förekommer lokala avvikelser på tillgängligheten på både bilkategorier och tilläggstjänster på vår biluthyrning i Bangkok. Därför rekommenderar vi alltid att man gör bokningen i förväg via vår app eller på hemsidan.
Med hyrbil i Bangkok

Med hyrbil i Bangkok

Det är många som reser i affärsärenden till Bangkok. Genom att hyra bil i Bangkok kan du däremot få mer tid över till att hinna se mera på din resa. Grand Palace och Wat Phra Kaew anses av många som måsten på resan. Vill man komma ifrån de mer exploaterade turistställena kan man med bil ta sig ett par mil söderut till Samut Prakan, en krokodilfarm som garanterat ger någonting man inte kan hitta någon annan stans.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Bangkok

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Bangkok?
För att hyra en bil hos SIXT på Bangkok så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Bangkok.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Bangkok?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Bangkok. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 275 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,6)
Service under och efter uthyrningen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Bangkok

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Bangkok?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Bangkok?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Bangkok?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?