Biluthyrning på Bangkok Rama IV

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Bangkok Rama IV

Adress

Rama 4 Rd., Khlong Toey 2929/9, 101 10 Bangkok, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 19:00
Helgdagar
08:00 - 19:00

Våra tjänster på Bangkok Rama IV

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du att boka en bil inför resan i den thailändska huvudstaden? Sixt är en av världens främsta biluthyrare. Därför är vi glada att kunna erbjuda ett brett urval av bilar på vår biluthyrning i Bangkok. När du ska hyra bil i Bangkok erbjuder vi bilar i alla pris- och storleksklasser. Vår biluthyrning är bekvämt belägen nära Khlong Toei. Att göra en bokning är bekvämt och lätt - du hittar all information om våra fordon på på nätet. Har du några frågor kring att boka en hyrbil i Bangkok? Hör av dig till oss!
Boka en hyrbil i Bangkok

Boka en hyrbil i Bangkok

I vår flotta på Sixt hittar du allt från personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4 och lastbilar. Utöver vårt stora sortiment kan vi erbjuda en rad tillvalstjänster som underlättar din bilresa i Bangkok. Vi kan erbjuda tilläggsfunktioner till din hyrbil i Bangkok i form av till exempel bilbarnstol och GPS-teknik. Med dessa tillvalsfunktioner är det alltid enkelt att hyra en bil i Bangkok som passar din önskemål. Sätt ihop ett paket som passar just dina önskemål! Vi fokuserar alltid på att ge dig som förare en smidig och bekymmersfri lösning som gör att du snabbt kommer igång med din bilresa. Vårt centralt belägna kontor är en perfekt utgångspunkt och härifrån tar du dig lätt vidare till din slutdestination. Det finns mycket att se med genom att hyra en bil Bangkok från Sixt år du stor frihet när du planerar färden.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Bangkok Rama IV

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Bangkok Rama IV.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Bangkok Rama IV?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Bangkok Rama IV?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Bangkok Rama IV genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 22 omdömen
Bilen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Bangkok Rama IV

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Bangkok Rama IV?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Bangkok Rama IV

Visa mer