Biluthyrning i Surat Thani

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Surat Thani

Hyra bil i Surat Thani

Hyra bil i Surat Thani

Sixt står redo att överlämna nycklarna till din personligt utvalda hyrbil ur sin omfattande hyrbilsflotta vid Biluthyrning Surat Thani. Här kan du göra ditt fordonsval bland kategorierna cabriolet, 4x4, ekonomi, minibuss och lyxbil. När du turistar i mindre grupp, med hela familjen eller kanske reser i affärer kommer din resa att bli mer bekväm och innehållsrik när du väljer att hyra bil i Surat Thani eftersom du kommer att kunna förflytta dig till alla dina destinationer utan att behöva tänka på val av transport. Eftersom Sixt strävar efter att alla kunder som väljer att hyra bil i Surat Thani ska vara fullkomligt nöjda med sitt fordonsval kan du alltid vara säker på att få den hjälp och support du behöver för att hitta rätt hyrbil. Beroende på vilket hyrbilskontor du anlitar kan du också komplettera din hyrbil med tilläggstjänster som gör din fortsatta resa ännu säkrare och bekvämare när du väljer en hyrbil från Surat Thani. Det kan exempelvis röra sig om barnstolar för ökad trygghet, hyrbilspaket för bilförare under 25, satellitnavigering för att du lättare och snabbare ska hitta till rätt destination, extra förare, försäkring samt obegränsad körsträcka. Det är bra om du själv tar reda på vilka erbjudanden som gäller för den plats du befinner dig på eller ska resa till. Vänligen notera att hyrestagaren inte kan garanteras en särskild bilmodell då detta endast kan utlovas för en kategori av bilar.
Attraktioner och sevärdheter med hyrbil från Surat Thani i Thailand

Attraktioner och sevärdheter med hyrbil från Surat Thani i Thailand

När man har besökt nattmarknaden Night market som erbjuder alla tänkbara sorter av god mat, fruktjuicer, frukter och grönsaker kan man efter en god natts sömn ge sig ut på vidare äventyr med en hyrbil från Biluthyrning Surat Thani. En mycket populär attraktion är nationalparken Khao Sok National Park som endast ligger en kort bilresa bort och bjuder på lättsam vandring i djungeln med möjlighet att få se och uppleva både natur och flera olika djurarter på nära håll. När hettan faller på kan det vara läge att stuva in familjen i din hyrbil och styra kosan mot Inner Tubing som bjuder på forsränning och vackra naturupplevelser.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Surat Thani
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Surat Thani?
För att hyra en bil hos SIXT på Surat Thani så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Surat Thani.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Surat Thani?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Surat Thani. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 8 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Surat Thani

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Surat Thani?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Surat Thani?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Surat Thani?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Surat Thani

Visa mer