Biluthyrning i Phuket

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Phuket

Att hyra bil i Phuket

Att hyra bil i Phuket

Med Sixt biluthyrning i Phuket har du alla möjligheter till en avslappnad och komfortabel vistelse i Thailand. Att hyra bil i Phuket kan innebära många olika krav på bilen beroende på vilket ärenden man har. Därför erbjuder Sixt ett brett utbud på vår biluthyrning i Phuket. Här finner du bilkategorier av de mer vanliga slagen som ekonomi och 4x4, och sådant som minibuss för dig som reser i större sällskap. En hyrbil i Phuket kan annars vara ett bra tillfälle att hyra en cabriolet eller lyxbil med tanke på det sköna klimatet. Förutom själva bilen är det för oss på vår biluthyrning i Phuket viktigt att ge dig som hyr möjligheten att göra dina bil mer personlig. Därför har vi satt ihop ett par tilläggsval som du kan göra utifrån just dina preferenser på hyrbil i Phuket. Olika försäkringar är exempel på detta, vilket ger dig en extra trygghet i hyrbilen. För dig som reser med småbarn passar kanske en barnstol för resan, eller varför inte en GPS-navigatör för den som är ny i trakten. Vänligen notera att det förekommer lokala avvikelser på tillgänglighet av bilkategorier och tilläggsval. Det är därför alltid bäst att göra sin bokning i förväg via vår app eller hemsida.
Upptäck Thailand med hyrbil

Upptäck Thailand med hyrbil

När du vill hyra bil i Phuket med Sixt finns det mycket att hinna se. Big Buddha är den kanske mest besökta platsen för såväl turister som buddhister. Beläget på nästan 400 m över vattnet passar detta bra för alla, oavsett om man reser med barn eller inte. Reser du med barn är annars Phuket Butterfly Garden att rekommendera. De flesta reser nog dock hit för sol och bad. Hyrbilen gör det enkelt för dig att besöka kända stränder som Kata Beach, Karon Beach och Patong Beach.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Phuket
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Phuket?
För att hyra en bil hos SIXT på Phuket så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Phuket.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Phuket?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Phuket. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Phuket

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Phuket?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Phuket?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Phuket?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Phuket

Visa mer