Biluthyrning på Khon Kaen Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Khon Kaen Flygplats

Adress

68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped, 400 00 Khon Kaen, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 19:00
Helgdagar
07:00 - 19:00

Våra tjänster på Khon Kaen Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt Biluthyrning vid Khon Kaen Flygplats, mitt i hjärtat av Thailand. Vi gör det enkelt för dig att utforska detta vackra land på egen hand. Att hyra en bil från Khon Kaen Flygplats är enkelt när du bokar den här på nätet. Vi erbjuder både personbilar, kombibilar och smidiga bilar med fyrhjulsdrift. Tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilmodeller men vi reserverar alltid en bil från den valda fordonskategorin. På vår hemsida kan du även välja bland tilläggstjänster som exempelvis GPS och extra bilbarnstolar. Hos oss på Sixt Biluthyrning vid Khon Kaen Flygplats tillhandahåller vi bilar som passar för både familjesemestern och för jobbresan.
Smidig vistelse i Thailand med hyrbil från Sixt vid Khon Kaen Flygplats

Smidig vistelse i Thailand med hyrbil från Sixt vid Khon Kaen Flygplats

Att hyra bil på Khon Kaen Flygplats, även kallad Khon Kaen Airport (KKC), gör att du smidigt kan besöka vad många kallar för det "äkta" Thailand. I Khon Kaen finns det flera vackra tempel att besöka samt intressanta museum med historiska föremål och tavlor. Med en hyrbil från Khon Kaen Flygplats kan du även köra till Nam Phong National Park och till sjön Ubolratana. Här får du njuta av vacker natur och flera spektakulära vyer. Det tar cirka 40 minuter att köra från vår biluthyrning i Khon Kaen Flygplats till nationalparken.
Khon Kaen, Thailands kulturella centrum

Khon Kaen, Thailands kulturella centrum

Trots att Khon Kaen ligger mitt i Thailand, långt ifrån kusten, finns det gott om små stränder att besöka i dess omgivningar. Det beror på att floder från omgivande sjöar rinner genom staden. Genom att hyra bil från Khon Kaen Flygplats kan du på egen hand utforska stränderna men även alla de andra sevärdheterna i regionen. Missa inte att besöka det kungliga templet Phra Mahathat Kaen Nakhon, beläget endast 20 minuter från flygplatsen. Vi på Sixt önskar dig välkommen till Thailand och finns redo att hjälpa dig med ett passande transportmedel så fort du har landat.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Khon Kaen Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Khon Kaen Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Khon Kaen Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Khon Kaen Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Khon Kaen Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 10 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Khon Kaen Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Khon Kaen Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Khon Kaen Flygplats

    Visa mer