Biluthyrning i Chiang Mai

 

Mest populära bilarna i Chiang Mai

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Chiang Mai Flygplats, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Chiang Mai

Välj hur du vill ha din hyrbil i Chiang Mai

Välj hur du vill ha din hyrbil i Chiang Mai

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse i norra Thailand genom att hyra på Sixt biluthyrning i Chiang Mai. Ta del av en fordonspark som är så omfattande att oavsett om letar efter en lyxbil, cabriolet, småbil eller minibuss så hittar du nästan alltid vad du söker. På vår biluthyrning Chiang Mai finns fordonskategorierna person- och kombibilar samt 4x4 tillgängliga. Varmt välkommen att hyra bil i Chiang Mai hos Sixt! Kunderna som vi hälsar välkomna till vår biluthyrning i Chiang Mai har ofta speciella önskemål angående deras hyrbil. För att kunna göra så många som möjligt nöjda erbjuder vi en rad olika tilläggstjänster, så som extra förare, bilbarnstol och satellitnavigering, beroende på bilmodell. Vi vill också ta tillfället i akt att nämna att vid hyra av bil i Chiang Mai av Sixt garanteras du en fordonskategori, men ej en speciell bilmodell.
Upplev norra Thailand med din hyrbil i Chiang Mai

Upplev norra Thailand med din hyrbil i Chiang Mai

Chiang Mai betyder den nya staden, vilket också var en korrekt beskrivning vid grundandet år 1296. Staden har mycket att erbjuda besökare, vilket bland annat fått till följd att Chiang Mai för några år sedan hamnade på Tripadvisors lista över de 25 bästa resmålen i världen, vilket troligen haft positiv inverkan på Chiang Mais ekonomi. I stadens historiska centrum hittar du det buddistiska templet Wat Chedi Luang. På 1500-talet förstördes det till stor del av en jordbävning, vilket fick till följd att templets berömda smaragdbuddha flyttades till Luang Prabang. På 1990-talet återuppbyggdes Wat Chedi Luang och en kopia av buddhan i svart jade tillkom. Den som valt att hyra bil i Chiang Mai tar sig också enkelt till den antika staden Wiang Kum Kam, där man kan åka häst och vagn bland ruinerna.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Chiang Mai

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Chiang Mai?
För att hyra en bil hos SIXT på Chiang Mai så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Chiang Mai.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Chiang Mai?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Chiang Mai. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 83 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Chiang Mai

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Chiang Mai?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Chiang Mai?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Chiang Mai?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Chiang Mai

Visa mer