Biluthyrning på Chiang Mai Flygplats

 

Mest populära bilarna i Chiang Mai Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Chiang Mai Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Chiang Mai Flygplats

Adress

Sanambin Road, Moo.3,Suthep, 502 00 Chiang Mai, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 22:00
Helgdagar
07:00 - 22:00

Våra tjänster på Chiang Mai Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

På Sixt Biluthyrning vid Chiang Mai Flygplats erbjuder vi smidiga hyrbilar för din resa i Thailand. Välj bland personbilar, kombibilar och bilar med fyrhjulsdrift. Använd dig av hemsidan för att reservera en bil hos oss så är du redo att ta dig vidare till din destination så fort du har landat. Vi garanterar inte enskilda bilmodeller men ser gärna till att du får en bil från den valda kategorin. På vår hemsida kan du även välja bland flertalet praktiska tillval. Genom att hyra en bil vid Chiang Mai Flygplats kan du utforska norra Thailand på egen hand. Hos oss hittar du en passande bil oavsett om du är här på semester eller för jobbets räkning. Välkommen till Thailand!
Snabbt att hyra bil vid Chiang Mai Flygplats

Snabbt att hyra bil vid Chiang Mai Flygplats

Från flygplatsen, vars engelska namn är Chiang Mai International Airport (CNX), kan du köra vidare till staden Chiang Mai på bara 30 minuter. Här kan du besöka flera vackra tempel, bland annat Wat Chedi Luang och Wat Umong. Det finns över 300 tempel i regionen. Staden är även omgiven av vacker natur som du enkelt kan utforska genom att hyra bil vid Chiang Mai Flygplats. Har du tur besöker du staden precis när någon av de många festivalerna ska firas. Thailands många högtider firas ofta på ett spektakulärt sätt.
Chiang Mai erbjuder mer än bara tempel

Chiang Mai erbjuder mer än bara tempel

Med en hyrbil från Chiang Mai Flygplats har du alla möjligheter att verkligen hitta de gömda pärlorna i staden och närområdet, oavsett om du gillar natur, vackra tempel eller vill shoppa och besöka prisvärda restauranger. Två timmar från Chiang Mai finns Doi Inthanon, en nationalpark med Thailands högsta berg. Här finns många vackra och vilda djur samt de kungliga tvillingstuporna. Parken, vars namn betyder Thailands tak, bjuder på otroliga vyer och är väl värd ett besök. Vi på Sixt ser till att du får en passande hyrbil oavsett vart din slutdestination tar dig.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Chiang Mai Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Chiang Mai Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Chiang Mai Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Chiang Mai Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Chiang Mai Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 80 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar på Chiang Mai Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Chiang Mai Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Chiang Mai Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Chiang Mai Flygplats

    Visa mer