Biluthyrning på Samui Flygplats

 

Mest populära bilarna i Samui Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Samui Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Samui Flygplats

Adress

Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18, 843 20 Surat Thani, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 19:00
Helgdagar
07:00 - 19:00

Våra tjänster på Samui Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

På en ö vid Thailands vackra östkust ligger Samui Flygplats och Sixt Biluthyrning. Hos oss kan du hyra allt ifrån lättkörda personbilar och kombibilar till kraftfulla 4x4-bilar. Det går snabbt att hyra bil från Samui Flygplats när du bokar den direkt via vår hemsida. På hemsidan kan du även göra olika tillägg, som exempelvis en praktisk GPS eller olika typer av försäkringar. Kom ihåg att vi inte kan reservera specifika bilmodeller, utan att vi endast reserverar en bil från vald fordonskategori. Hos Sixt Biluthyrning på Samui Flygplats kan du välja bland bilkategorier som passar såväl till jobbresan som till familjesemestern.
Hämta din hyrbil från Samui Flygplats så fort du har landat

Hämta din hyrbil från Samui Flygplats så fort du har landat

Samui International Airport (USM) ligger på öns nordöstra kust. Du kan utan problem hyra bil från Samui Flygplats och därefter köra till staden Ko Samui, en resa som tar cirka 15 minuter. Nära flygplatsen finns även en 15 meter hög staty av Buddha, kallad Big Buddha, som verkligen är värd ett besök innan du kör vidare till din slutdestination. Ön Koh Samui bjuder naturligtvis på gott om vackra stränder. Genom att hyra bil i Samui Flygplats kan du snabbt ta dig till någon av stränderna för lite sol och bad. Glöm bara inte solskydd!
Upptäck Ko Samuis paradisstränder och vackra tempel

Upptäck Ko Samuis paradisstränder och vackra tempel

Om du reser hit för att uppleva perfekta stränder med vit sand och turkost vatten så har du kommit helt rätt. Runt öns kuster finns det gott om stränder att förälska sig i. Ett tips är att även köra till vattenfallen vid Na Muang. Här kan du även besöka en safaripark med exotiska djur. Om du vill shoppa kan du hitta allt möjligt i staden Ko Samui. Även i staden Nathon finner du trevliga souvenirer att ta med dig hem som ett minne av resan.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Samui Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Samui Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Samui Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Samui Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Samui Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 20 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,8)
Bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Samui Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Samui Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Samui Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Samui Flygplats

    Visa mer