Biluthyrning på Ubon Ratchathani Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Ubon Ratchathani Flygplats

Adress

Thepyotee Road, 340 00 Muang, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 19:00
Helgdagar
07:00 - 19:00

Våra tjänster på Ubon Ratchathani Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I östra Thailand finner du Sixt Biluthyrning vid Ubon Ratchathani Flygplats. Från vårt bilsortiment kan du hyra kraftfulla 4x4-bilar, rymliga kombibilar och smidiga personbilar. Enklast bokar du en bil genom vår hemsida, men du är också välkommen att slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt bil för just din resa. Kom dock ihåg att vi inte garanterar specifika bilmodeller, men att vi gärna till att du får en motsvarande bil från vald kategori. På hemsidan kan du även välja bland olika tillägg, som exempelvis självrisk, skydd vid olycksfall och navigator. Oavsett om du är här med jobbet eller för att utforska det vackra landet tillhandahåller vi en passande bil när du hyr från oss på Sixt.
Smidigt att hyra bil från Ubon Ratchathani Flygplats i Thailand

Smidigt att hyra bil från Ubon Ratchathani Flygplats i Thailand

Ubon Ratchathani Airport (UBP) ligger mitt i staden Ubon Ratchathani. Med sitt läge nära gränsen till både Laos och Kambodja är staden en populär destination. I området kan du även beskåda otaliga vackra tempel och sevärdheter. Provinsen är känd för sin starka anknytning till buddismen. Många av dessa tempel är i bruk och dess vackra dekorativa byggnader i trä är väl värda ett besök. Har du tur kanske du besöker staden när Candle Festival pågår, oftast i början av juli. Genom att då hyra bil vid Ubon Ratchathani Flygplats kan du enkelt ta dig in till staden för att njuta av parader och andra festligheter.
Ubon Ratchathani, en vacker stad omgiven av fantastisk natur

Ubon Ratchathani, en vacker stad omgiven av fantastisk natur

Det finns mycket att se och göra i Ubon Ratchathani. Du kan exempelvis besöka det nationella museet, beskåda de vackra parkerna och statyerna eller äta på någon av de utsökta restaurangerna i staden. Du kan även hyra bil från Ubon Ratchathani Flygplats för att köra till den närliggande staden Buriram. Här finns uråldriga tempel och byggnader från Khmerriket. Oavsett vart du bestämmer dig för att köra når du din slutdestination utan problem med en hyrbil från Ubon Ratchathani Flygplats. Välkommen att reservera en bil hos oss på Sixt redan idag.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Ubon Ratchathani Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Ubon Ratchathani Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Ubon Ratchathani Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Ubon Ratchathani Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Ubon Ratchathani Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 22 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på Ubon Ratchathani Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Ubon Ratchathani Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Ubon Ratchathani Flygplats

    Visa mer