Biluthyrning på Udon Thani Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Udon Thani Flygplats

Adress

Promprakai road, Moo1,Makkaeng, 410 00 Udon Thani, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 19:00
Helgdagar
07:00 - 19:00

Våra tjänster på Udon Thani Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Udon Thani Flygplats. Vi tillhandahåller bilar med fyrhjulsdrift samt vanliga personbilar och kombibilar. Boka online så kan du smidigt hämta upp din hyrbil när du väl har landat. Observera att vi inte garanterar specifika bilmodeller, men att vi däremot ser till att du får en bil från vald bilkategori. Boka på nätet och välj bland tillägg som exempelvis försäkring och olycksfallsskydd. Vi har bilar som passar både för din semesterresa och för din jobbresa. Utforska norra Thailand med en hyrbil från Udon Thani Flygplats.
Enkelt att hyra bil på Udon Thani Flygplats

Enkelt att hyra bil på Udon Thani Flygplats

När du väl har bokat en bil här på hemsidan är det bara att göra ett besök till vår biluthyrning i Udon Thani Flygplats för att hämta upp bilnycklarna. Udon Thani International Airport (UTH) ligger bara en mil från stadskärnan. Genom att hyra en bil från Udon Thani Flygplats kan du utan problem besöka sevärdheterna i Udon Thani med omnejd. I staden finner du även bra shopping i form av mindre butiker och större köpcenter. Du har bland annat Central Plaza Shopping Mall, som är full med restauranger och affärer.
Udon Thani, en vacker stad i norra Thailand

Udon Thani, en vacker stad i norra Thailand

Genom att hyra bil vid Udon Thani Flygplats kan du köra till många vackra platser i området. Ett besök i Thailand är naturligtvis inte komplett utan ett besök till något av landets otaliga tempel. Du behöver inte leta länge för att hitta ett buddistiskt tempel när du är i Udon Thani. Om du vill koppla av från storstadens myller kan du köra till den centralt belägna parken Nong Prajak Park, en perfekt plats att återhämta energi på innan du kör vidare på fler spännande äventyr i Thailand. Vart du än väljer att köra kan du snabbt ta dig dit med en hyrbil från oss på Sixt. Boka din bil redan idag.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Udon Thani Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Udon Thani Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Udon Thani Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Udon Thani Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Udon Thani Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 11 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar på Udon Thani Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Udon Thani Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Udon Thani Flygplats

    Visa mer