Biluthyrning
Krabi
Fäll ihop
Thailand // Krabi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Krabi: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt biluthyrning i Krabi, Thailand, kan vi det här med hyrbilar. Vår långa erfarenhet har lärt oss att det som är helt avgörande för en perfekt hyrbilsupplevelse är att man är riktigt nöjd med bilen man väljer. Därför erbjuder vi på Sixt ett brett sortiment av hyrbilskategorier, anpassade för olika krav på prestanda och komfort. Självklart finner du här mer konventionella bilar i kategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss. Dessutom vill vi erbjuda möjligheten att hyra en bil som man kanske inte annars så ofta får chansen att köra. Här finner du kategorierna lyxbil och cabriolet.

 
 • Krabi Internationell Flygplats
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  Må. - Sö.08:00 - 19:00
  Helgdag08:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Krabi Internationell Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  Må. - Sö.08:00 - 19:00
  Helgdag08:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Med hyrbil i Krabi

Att hyra bil i Krabi kan ställa rätt speciella krav på den specifika bilen. Det har därför varit viktigt för vår biluthyrning i Krabi att utveckla tilläggstjänster som kan göra bilen ännu mer anpassad. Bland dessa finner du sådant som GPS och barnstol, men även bland annat tilläggsförare för dig som planerar en längre tur. En bra försäkring gör även att man känner sig helt trygg med sin hyrbil i Krabi och vi erbjuder därför ett flertal specialanpassade lösningar. När man vill hyra bil i Krabi ska man dock vinnlägga sig om att i förtid försäkra sig om tillgängligheten av bilkategorier och tilläggsval eftersom lokala avvikelser kan förekomma. Detta gör du enklast via Sixt hemsida eller app, där du även kan göra din bokning.

Saker att göra när man vill hyra bil i Krabi

Det är ingen hemlighet att de flesta reser till Thailand för att få sol och bad i världsklass. Vill man ha ett avbrott från detta en stund kan vi varmt rekommendera templet Wat Tham Sua, vilket är ett meditationsmecka men även erbjuder fantastisk utsikt. På vår biluthyrning i Krabi uppskattar vi även en biltur till grannstaden Ao Nang, ca 2 mil från Krabi, när man vill få lite mer shopping.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service