Biluthyrning i Krabi

 

Mest populära bilarna i Krabi

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Krabi Internationell Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Krabi

Med hyrbil i Krabi

Med hyrbil i Krabi

På Sixt biluthyrning i Krabi, Thailand, kan vi det här med hyrbilar. Vår långa erfarenhet har lärt oss att det som är helt avgörande för en perfekt hyrbilsupplevelse är att man är riktigt nöjd med bilen man väljer. Därför erbjuder vi på Sixt ett brett sortiment av hyrbilskategorier, anpassade för olika krav på prestanda och komfort. Självklart finner du här mer konventionella bilar i kategorier som ekonomi, 4x4 och minibuss. Dessutom vill vi erbjuda möjligheten att hyra en bil som man kanske inte annars så ofta får chansen att köra. Här finner du kategorierna lyxbil och cabriolet. Att hyra bil i Krabi kan ställa rätt speciella krav på den specifika bilen. Det har därför varit viktigt för vår biluthyrning i Krabi att utveckla tilläggstjänster som kan göra bilen ännu mer anpassad. Bland dessa finner du sådant som GPS och barnstol, men även bland annat tilläggsförare för dig som planerar en längre tur. En bra försäkring gör även att man känner sig helt trygg med sin hyrbil i Krabi och vi erbjuder därför ett flertal specialanpassade lösningar. När man vill hyra bil i Krabi ska man dock vinnlägga sig om att i förtid försäkra sig om tillgängligheten av bilkategorier och tilläggsval eftersom lokala avvikelser kan förekomma. Detta gör du enklast via Sixt hemsida eller app, där du även kan göra din bokning.
Saker att göra när man vill hyra bil i Krabi

Saker att göra när man vill hyra bil i Krabi

Det är ingen hemlighet att de flesta reser till Thailand för att få sol och bad i världsklass. Vill man ha ett avbrott från detta en stund kan vi varmt rekommendera templet Wat Tham Sua, vilket är ett meditationsmecka men även erbjuder fantastisk utsikt. På vår biluthyrning i Krabi uppskattar vi även en biltur till grannstaden Ao Nang, ca 2 mil från Krabi, när man vill få lite mer shopping.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Krabi

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Krabi?
För att hyra en bil hos SIXT på Krabi så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Krabi.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Krabi?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Krabi. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 21 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Krabi

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Krabi?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Krabi?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Krabi?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Krabi

Visa mer