Biluthyrning på Rayong

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Rayong

Adress

Amata City Ind.Est. Moo 4,9/27, 211 40 Rayong, Thailand
Mer information

Kontorstider

mån - lör
08:30 - 17:30

Våra tjänster på Rayong

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Önskar du hyra bil i Rayong? Hos oss på Sixt erbjuds du alltid en rad prisvärda hyrbilslösningar. Vår biluthyrning i Rayong erbjuder ett brett utbud och är det självklara valet när du är på besök i landet. Dessutom är vårt kontor centralt beläget i Rayong, ett riktigt bra läge för dig som vi utforska landets östra delar. Kanske vill du även ta chansen och se flera städer i regionen? Då kan du hyra bil i Rayong för en längre period. Ta del av våra förmånliga erbjudanden och boka en hyrbil i Rayong redan nu.
Res runt i regionen

Res runt i regionen

Vi på Sixt erbjuder dig alltid prisvärda hyrbilslösningar under semesterresan. Vill du resa vidare i enkombibil eller 4x4? Eller är den en mindre personbil som gäller du ska boka en hyrbil i Rayong? Vet du inte vilken modell som passar dina resa bäst? Gå in på Sixt hemsida, här presenteras alla våra bilar. På webbsidan kan du även göra din bokning men du kan även hyra en bil i Rayong genom att kontakta oss per telefon. När du väljer att hyra bil på vårt kontor i Rayong kan du också göra många tillval. Vi erbjuder en rad flera olika tjänster som gör din resa i Thailand lite enklare. Du kan till exempel boka en GPS-teknik och extraförare. En hyrbil ger dig stor frihet och möjligheten att lägga upp din semesterresa precis som du vill ha den. Vi önskar dig varmt välkommen att boka en hyrbil i Rayong.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Rayong

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Rayong.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Rayong?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Rayong?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Rayong genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Rayong

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Rayong?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Rayong

    Visa mer