Biluthyrning
Ubon Ratchathani Flygplats
Fäll ihop
Thailand // Ubon Ratchathani // Ubon Ratchathani Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Ubon Ratchathani Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Thepyotee Road
  34000 Muang TH +66-922231296
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: UBP
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 20:00
Helgdag07:00 - 20:00
 
 

I östra Thailand finner du Sixt Biluthyrning vid Ubon Ratchathani Flygplats. Från vårt bilsortiment kan du hyra kraftfulla 4x4-bilar, rymliga kombibilar och smidiga personbilar. Enklast bokar du en bil genom vår hemsida, men du är också välkommen att slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta rätt bil för just din resa. Kom dock ihåg att vi inte garanterar specifika bilmodeller, men att vi gärna till att du får en motsvarande bil från vald kategori. På hemsidan kan du även välja bland olika tillägg, som exempelvis självrisk, skydd vid olycksfall och navigator. Oavsett om du är här med jobbet eller för att utforska det vackra landet tillhandahåller vi en passande bil när du hyr från oss på Sixt.

Smidigt att hyra bil från Ubon Ratchathani Flygplats i Thailand

Ubon Ratchathani Airport (UBP) ligger mitt i staden Ubon Ratchathani. Med sitt läge nära gränsen till både Laos och Kambodja är staden en populär destination. I området kan du även beskåda otaliga vackra tempel och sevärdheter. Provinsen är känd för sin starka anknytning till buddismen. Många av dessa tempel är i bruk och dess vackra dekorativa byggnader i trä är väl värda ett besök. Har du tur kanske du besöker staden när Candle Festival pågår, oftast i början av juli. Genom att då hyra bil vid Ubon Ratchathani Flygplats kan du enkelt ta dig in till staden för att njuta av parader och andra festligheter.

Ubon Ratchathani, en vacker stad omgiven av fantastisk natur

Det finns mycket att se och göra i Ubon Ratchathani. Du kan exempelvis besöka det nationella museet, beskåda de vackra parkerna och statyerna eller äta på någon av de utsökta restaurangerna i staden. Du kan även hyra bil från Ubon Ratchathani Flygplats för att köra till den närliggande staden Buriram. Här finns uråldriga tempel och byggnader från Khmerriket. Oavsett vart du bestämmer dig för att köra når du din slutdestination utan problem med en hyrbil från Ubon Ratchathani Flygplats. Välkommen att reservera en bil hos oss på Sixt redan idag.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 20:00
Helgdag07:00 - 20:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Ubon Ratchathani Flygplats UBP Thepyotee Road 34000 Muang 15.247214, 104.870381 +66-922231296

Sixtkontoret Ubon Ratchathani Flygplats UBP

Thepyotee Road
34000 Muang
 
Tel. +66-922231296

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service